2018-2019 m. „Betsafe–LKL“ sezono starte – rungtynės, kurias privalu pamatyti
Foto: Fotodiena.lt

2018-2019 m. „Betsafe–LKL“ sezono starte – rungtynės, kurias privalu pamatyti

Autorius: LKL.LT
2018-08-10

Lietuvos krepšinio gerbėjams išaušo ilgai laukta diena – Lietuvos krepšinio lyga skelbia naujojo sezono tvarkaraštį.

Sezono atidarymo uždanga bus nuleista rugsėjo 22 d. „Žalgirio“ arenoje, kurioje baigėsi praėjęs sezonas.

„Betsafe–LKL“ čempiono titulą ginsiantis Kauno „Žalgiris“ atidarymo rungtynėse priims Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Viso reguliariojo sezono tvarkaraštis prieinamas čia ir sirgaliai jau dabar gali sužinoti, kada ryškiausios lygos žvaigždės susikaus su jūsų palaikoma komanda.

Pirmajame ture rugsėjo 23 d. laukia pastaraisiais metais intriguojantis Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ susitikimas, tą pačią dieną savo arenose sirgaliai galės stebėti Klaipėdos „Neptūno“ ir „Prienų“ rungtynes.

„Šiauliai“ dėl FIBA Čempionų lygos atrankos sezoną pradės anksčiausiai antrajame ture. Jei sėkmingai kovos atrankoje, „Šiauliai“ pirmas rungtynes „Betsafe–LKL“ sužais tik penktajame ture.

Pirmas dvi čempionato savaites vyks po du turus per savaitę, o jau penktajame ture laukia krepšinio desertas – praėjusio sezono finalo dalyvių „Ryto“ ir „Žalgirio“ susitikimas. Jis spalio 7 d. vyks „Siemens“ arenoje, prieš pat „Betsafe–LKL“ čempionų startą Eurolygoje.

„Žalgiris“ ir „Rytas“ Kaune varžysis gruodžio 9 d.

Dėl bronzos praėjusį sezoną kovojusios „Neptūno“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandos pirmą kartą susikaus trečiajame čempionato ture rugsėjo 30 d. Klaipėdoje, komandos Panevėžyje varžysis lapkričio 24 d.

Prieš pat didžiąsias metų šventes gruodžio 23 d. aistruoliai galės mėgautis „Lietkabelio“ ir „Ryto“ susitikimu Panevėžyje. Diena prieš Velykas – balandžio 20 d. – Kaune varžysis „Žalgiris“ ir „Rytas“, antrąją Velykų dieną „Lietkabelis“ priims „Neptūną“.

Reguliariojo „Betsafe–LKL“ sezono pabaiga numatoma gegužės 4 d.

Šiemet sutrumpinus atkrintamųjų varžybų serijas (ketvirtfinaliuose ir pusfinaliuose bus kovojama iki 2 pergalių, finale – iki 3), planuojama, kad sezonas vėliausiai baigsis gegužės 31 d.

„Betsafe–LKL“ oficialiu transliuotoju lieka BTV televizija, kuri transliuos svarbiausias šio čempionato rungtynes. Visus susitikimus bus galima stebėti internetu Delfi.lt ir LKL.LT svetainėse.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris