LKL ir „Compensa Vienna Insurance Group“ tęsia bendradarbiavimą
D. Raipa (Compensa Vienna Insurance Group nuotr.)

LKL ir „Compensa Vienna Insurance Group“ tęsia bendradarbiavimą

Autorius: LKL.LT
2018-09-28

26-ąjį sezoną Lietuvos krepšinio lyga (LKL) pradeda išsaugojusi vieną iš svarbiausių savo partnerių. Trečius metus iš eilės prie Lietuvos krepšinio prisideda ir lygą vėl rems draudimo bendrovė „Compensa Vienna Insurance Group“. 

Naujausiu kontraktu LKL ir draudimo bendrovė sutarė bendradarbiauti 2018-2019 metų sezone. „Compensa Vienna Insurance Group“ lieka pagrindine lygos rėmėja. 

Šias metais draudimo kompanija pristatys rungtynių apžvalgas, apdovanos kiekvieno mėnesio naudingiausią žaidėją ir po sezono įteiks prizą naudingiausiam „Betsafe–LKL“ finalo serijos krepšininkui.

„Lietuviams krepšinis yra kiek daugiau nei sportas – tai ir tautos bendrumo jausmas, ir pergalių džiaugsmas, ir net pralaimėjimų kartėlis, – sako Deividas Raipa, „Compensa Vienna Insurance Group“ valdybos pirmininkas. – Praeitų metų sezonas buvo žiūrimiausias ir lankomiausias, todėl jaučiame pareigą, norą ir toliau prisidėti prie Lietuvos krepšinio ir ne tik profesionalių žaidėjų, bet ir augančių talentų sėkmės. „Compensa Vienna Insurance Group“ nuolat akcentuoja ne tik komandinio darbo, bet ir aktyvios socialinės veiklos svarbą. Todėl prisidėti prie šaliai svarbių projektų ir iniciatyvų – vienas mūsų svarbiausių tikslų. Šiais metais ir toliau tęsime labai sėkmingą ir įkvepiančią partnerystę su Lietuvos krepšinio lyga, siekdami klubams ir sirgaliams sukurti pergalingą ir ugningą atmosferą.“
 
Naujieji Lietuvos krepšinio lygos metai prasidėjo rugsėjo 22 d. Kaune rungtynėmis tarp „Žalgirio“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“. 

Paties darbymečio įkarštyje lygos prezidentas Remigijus Milašius akcentuoja tęstinumo ir suderinamos partnerystės svarbą.

„Renkamės išskirtinius ir patikimus partnerius, savo srities lyderius, o „Compensa Vienna Insurance Group“ puikiai atitinka visus standartus, – pratęstu bendradarbiavimu džiaugėsi R. Milašius. – Mus vienija noras būti geriausiais, einame panašia kryptimi, turime vieningą požiūrį socialiniais klausimais, todėl ir tęsiame prieš dvejus metus pradėtą bendradarbiavimą.“

Ne gyvybės draudimo bendrovė „Compensa Vienna Insurance Group“ veiklą Lietuvoje pradėjo 2016 m.  „Compensa Vienna Insurance Group“ padaliniai veikia ir Latvijoje bei Estijoje. Visose Baltijos šalyse veikia vieninga bendrovės sukurta žalų atlyginimo sistema – klientai dėl žalų atlyginimo gali kreiptis į bet kurį čia veikiantį padalinį. 

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris