„Lietkabelis“ nebijo „Žalgirio“: „Mūsų akys dega“
LKL / BNS nuotr.

„Lietkabelis“ nebijo „Žalgirio“: „Mūsų akys dega“

Autorius: LKL.lt
2019-02-15

Kai Panevėžio „Lietkabelis“ prieš mėnesį savo tvirtovėje priėmė Kauno „Žalgirį“, kova vyko taškas į tašką visas rungtynes ir tik paskutinę minutę čempionai išplėšė pergalę 73:69.

Laukdamas rytdienos rungtynių „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinalyje „Lietkabelis“ prisimena pastarąjį komandų susitikimą ir tvirtai teigia: „Nebijome nė vienos komandos“.

Alvydas Bieliauskas, „Lietkabelio“ klubo prezidentas, žvelgdamas į „Kidy Tour“ KMT finalo ketvertą pabrėžė, kad „Lietkabelio“ atvažiuoja kovoti ne dėl bronzos, o dėl finalo.

„Mes iš tikrųjų taip nusiteikę, – LKL.lt svetainei sakė A. Beliauskas. – Į kiekvienas rungtynes važiuojame užsivedę. Juolab kad treneris kelia tokį tikslą.

Manau, kad duosime „Žalgiriui“ kovą. Dažnai būna, kad daug ką nulemia krepšinio Dievai. Bet komanda nusiteikusi ir kova bus. Paskutinės rungtynės su „Žalgiriu“ parodė, kad kovojame iki galo. Beveik visą laiką pirmavome ir tik pabaigoje išleidome pergalę.

„Kidy Tour“ KMT finalo ketverto programa
Laikas Įvykis
Vasario 16 d. (šeštadienis)
12.30 val. „Karalienės taurės“ finalas
15.10 val. Pirmas pusfinalis: „Žalgiris“ – „Lietkabelis“
17.30 val. Antras pusfinalis: „Rytas“ – „Neptūnas“
Vasario 17 d. (sekmadienis)
11 val. „LKL ateities taurės“ finalas
14 val. Rungtynės dėl 3 vietos
16.15 val. „LKL snaiperis 2019“
17.40 val. Finalas (pertraukėlėse – metimai dėl 100 tūkst. eurų 
ir dėl naujo „Mercedes-Benz“)
Bilietus į renginį platina TIKETA

Nebijome nė vienos komandos, nes psichologiškai esame pasirengę.“

„Lietkabeliui“ iš tiesų spaudimo šiame turnyre gali tekti mažiausiai. Jų varžovas pusfinalyje – čempionų titulą ginantis „Žalgiris“ – laikomas turnyro favoritu. „Lietkabelio“ šansai vertinami prasčiausiai.

„Nežinau, kas kokias viltis deda. Mums nepalanki buvo ir prognozė ketvirtfinalyje, turėjome du traumuotus žmones. Bet komanda susitelkusi, akys dega, o tai atspindi ir rezultatai“, – sakė. A. Bieliauskas.

„Lietkabelio“ prezidentas įžvelgia dar vieną panevėžiečių pranašumą – šį sezoną dukart viešėję sostinėje „Lietkabelio“ krepšininkai abukart rungtynes baigė pakeltomis galvomis įveikę „Rytą“.

„Galbūt ir arena sėkminga, bet mes parodėme, kad galime sėkmingai žaisti išvykose, – teigė A. Beliauskas. – Žaidžiant su „Rytu“ Vilniuje kai kuriais momentais mus palaikė netgi daugiau žmonių, nes rodėme gražų žaidimą. Žiūrovams to reikia.“

„Lietkabelio“ klubas šį sezoną buvo labiausiai krečiamas tarp visų finalo ketverto dalyvių. Tačiau tai, pasak klubo prezidento, netgi gali išeiti į naudą.

„Esame užsigrūdinę, – sakė A. Bieliauskas. – Ir galime tobulėti. Stengsimės tą daryti.“

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris