„Kidy Tour“ KMT finalų dieną – „Snaiperio“ konkursas, J. Jankevičiaus pokalbis su J. Kazlausku ir rekordinio piniginio dydžio metimai
LKL / BNS nuotr.

„Kidy Tour“ KMT finalų dieną – „Snaiperio“ konkursas, J. Jankevičiaus pokalbis su J. Kazlausku ir rekordinio piniginio dydžio metimai

Autorius: LKL.lt
2019-02-17

Finalinė „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės diena Vilniaus „Siemens“ arenoje prasideda jau 11 val., kai ant parketo susikaus dviejų stipriausių Lietuvos komandų jaunimas.

Tačiau svarbiausi renginio akcentai bus sudėlioti vakare – žiūrovai mėgausis LKL „Snaiperio“ konkursu, išskirtiniais pasirodymais ir metimais, kurių vertė – rekordinio dydžio piniginiai prizai.

LKL.lt pateikia antros „Kidy Tour“ KMT dienos programą. Bilietus į renginį platina TIKETA.

11.00 „LKL ateities taurė 2019“. Tai tarsi apšilimas prieš didįjį „Kidy Tour“ KMT finalą. Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ dubleriai antrus metus iš eilės susikaus dėl LKL ateities taurės.

Pernai taurę iškovojo „Žalgirio“ dubleriai, jie pranoko „Rytą“ ir Eurolygos jaunimo atrankos turnyro finale prieš savaitę, tad „Rytas-Perlas“ šį kartą „Siemens“ arenoje sieks revanšo.

14.00 val. rungtynės dėl bronzos. Vakar pusfinaliuose pralaimėjusios Panevėžio „Lietkabelio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandos susikaus dėl „Kidy Tour“ KMT turnyro bronzos medalių.

Šių rungtynių pertraukoje vyks „L‘Occitane Šokėjų kovų“ finalas. Vakar tarp 7 šokėjų komandų komisiją labiausiai sužavėjo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Prienų „Skycop“ šokėjos, kurios už finalo netikėtai paliko Kauno „Žalgirio“ šokėjas.

16.15 val. konkursas „LKL snaiperis 2019“. Ypatingos žiūrovų meilės sulaukęs reginys – tritaškių konkursas. Jame šiemet dalyvaus 12 krepšininkų. Numatoma, kad konkursas prasidės iš karto po rungtynių dėl bronzos medalių.

16.55 val. J. Jankevičiaus pokalbis su J. Kazlausku. Iš karto po „Snaiperio“ konkurso žiūrovų lauks atviras ir netradicinis Jono Kazlausko interviu. Legendinį Lietuvos trenerį maždaug 20 minučių kalbins žiūrovų pamėgtas humoristas, televizijos ir renginių vedėjas Justinas Jankevičius.

17.40 val. FINALAS: „Žalgiris“ – „Rytas“. Kova, kuri tęsiasi per amžius. Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Rytas“ susikaus dėl „Kidy Tour“ KMT taurės. Ar „Rytas“ pakartos 2016-ųjų sėkmę ir finale pranoks „Žalgirį“? Ar „Žalgiris“ pratęs seriją ir trečius metus paeiliui iškovos taurę?

Šių rungtynių pertraukose žiūrovų laukia gausybė prizų – keli šimtai renginiui skirtų marškinėlių ir du ypatingi prizai. Du sirgaliai turės galimybę mesti iš aikštės vidurio, o už tikslų metimą gaus net 100 tūkst. eurų arba naujutėlaitį „Mercedes-Benz“ automobilį.

Ilgoji pertrauka. Per didžiąją finalo pertrauką žiūrovų lauks pasirodymas, priversiantis nubraukti ašarą. Savo jėgas suvienijo keli kolektyvai tam, kad surengtų pasirodymą, kuris daliai atlikėjų vertas gyvenimo pasirodymo. Pasirodymo centre – žmonės su specialiaisiais poreikiais, kurie įrodys, kad gali sukurti ne mažesnę šventę nei bet kuris profesionalas.

19.50 val. apdovanojimų ceremonija. Čempionų pagerbimo ceremonija vyks iš karto po finalo rungtynių. Arenoje susirinkę žiūrovai didžiuliame ekrane visą dieną galės girdėti interviu su varžybų dalyviais, su žvaigždėmis ir su ką tik „iškeptais“ turnyro čempionais.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris