Pasveikinti ketvirtosios LKL akademijos laidos absolventai
LKL / BNS nuotr.

Pasveikinti ketvirtosios LKL akademijos laidos absolventai

Autorius: LKL.lt
2019-06-11

Vienuolika praktikantų, kurie visą sezoną sėmėsi žinių Lietuvos krepšinio lygos virtuvėje, pasveikinti ir apdovanoti baigę LKL akademijos projektą.

Jau ketvirtus metus organizuojamas LKL projektas jaunimui leido išbandyti save komunikacijos, rinkodaros bei renginių organizavimo srityse ir mokytis iš geriausių krepšinio specialistų, keliems studentams projektas tapo tramplinu į pripažintas organizacijas Lietuvoje.

Akademikai pasveikinti per LKL apdovanojimų ceremoniją, o projekto partnerio „Western Union Foundation“ vadovas Lietuvoje Šarūnas Šuipis paskelbė labiausiai patobulėjusį studentą, kuriuo tapo Vaidas Jukavičius.

Jam atiteko partnerio įsteigtas 500 eurų vertės čekis, skirtas asmeninių bei profesinių kompetencijų ugdymui.

„Manau, kad su šių metų komanda nuveikėme tikrai daug, – sakė V. Jukavičius, padėjęs Kėdainių „Nevėžio“ klubui gerinti komunikaciją. – Už viską labiausiai norėtume padėkoti šio projekto vadovei Ugnei Paškevičiūtei, LKL administracijai ir klubų vadovams, kurie mumis pasitikėjo ir suteikė galimybes tobulėti ir augti.“

Akademijos nariai šį sezoną surengė šventines rungtynes „Nevėžiui“, visą sezoną prisidėjo prie klubo komunikacijos tobulinimo, organizavo įvairius socialinius ir LKL projektus.

Taip pat jaunieji specialistai rengė straipsnius, kūrė vaizdo reportažus, LKL akademijos projektą pristatė aukštosiose mokyklose, prisidėjo prie kitų lygos ir klubų projektų.

Akademijos absolventai gavo projekto baigimo pažymėjimus bei padėkas už pagalbą padedant organizuoti „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą.

Praktika LKL akademijoje šį sezoną tapo tramplinu keliems studentams į profesionalią karjerą.

Sporto žurnalistu LRT įsidarbino Vaidotas Kazlauskas, akademijos nariai Paulius Lučinskas ir V. Jukavičius prisijungė prie Vilniaus „Ryto“ klubo, kiti studentai laukia galimybės save išbandyti sporto organizacijose.

Penktoji LKL akademijos laida bus buriama prieš 2019–2020 m. sezoną, informacija apie atranką bus skelbiama LKL.lt svetainėje ir LKL akademijos paskyroje socialiniame tinkle Instagram.

LKL akademija – pradėk savo ateitį čia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Savo LKL akademijos komandoje turime naują narį! LKL akademija – pradėk savo ateitį čia!

A post shared by LKL akademija (@lklakademija) on

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris