Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie „Ryto“ ir „Wolves“ susitikimą
„Betsafe-LKL“ nuotr.

Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie „Ryto“ ir „Wolves“ susitikimą

Autorius: LKL akademija powered by Citadele
2023-11-24

„Betsafe-LKL“ čempionate finišo tiesiąją pasiekė pirmasis varžybų ratas. Beveik visos komandos jau spėjo sužaisti tarpusavyje, tačiau jau lapkričio 25 dieną (šeštadienį) vietinės lygos gerbėjų laukia tikras krepšinio desertas: įvyks pirmasis sostinės derbis tarp Vilniaus „Ryto“ (9-1) ir Vilniaus „Wolves“ (9-1) ekipų.

Kol su nekantrumu laukiame šių komandų dvikovos, rubrikoje „Iš arčiau“ pristatome kelis įdomius faktus apie „Ryto“ ir „Wolves“ komandas.

Puolimas prieš gynybą

„Rytas“ toliau yra nesustabdomas puolime ir „Betsafe-LKL“ čempionate fiksuoja 94 pelnomų taškų vidurkį. Kita sostinės komanda, „Wolves“, yra geriausiai besiginanti komanda po Kauno „Žalgirio“ ir į savo krepšį praleidžia tik po 75 taškus. Giedriaus Žibėno auklėtiniai geriausias puolimo rungtynes sužaidė pirmajame ture, kai prieš Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą sumetė 106 taškus. „Vilkai“ geležinę gynybą pademonstravo prieš lygos čempionus, kai varžovams iš laikinosios sostinės leido pelnyti tik 64 taškus.

SuperSurvey

Tūkstantis taškų

Džordže Gagičius „Betsafe-LKL“ čempionate yra sužaidęs iš viso 83 rungtynes ir pelnęs 994 taškus. Vidurio puolėjas iš Serbijos šiame sezone vilkėdamas „Wolves“ marškinėlius savo geriausią mačą sužaidė prieš Utenos „Uniclub Casino – Juventus“, kuomet pelnė 13 taškų ir surinko 14 naudingumo balų. Krepšininkas pelnydamas 6 taškus šiose rungtynėse ne tik pasiektų jubiliejinę 1000 taškų ribą, bet ir aplenktų amerikietį Lorenzo Williamsą (998 tšk.), kuris yra 14-oje vietoje pagal pelnytus taškus tarp legionerių „Betsafe-LKL“ istorijoje.

SuperSurvey

Daugiausiai žiūrovų sulaukianti arena

Laikinai „Avia Solutions Group“ arenos Avia Solutions šeimininku tapęs „Rytas“ šį sezoną „Betsafe-LKL“ čempionate pasiekė lankomumo rekordą. Mūšį tarp „Ryto“ ir „Žalgirio“ susirinko gyvai stebėti 8820 žiūrovų. „Wolves“ per daug neatsiliko nuo praėjusių metų vicečempionų ir užfiksavo antrąjį geriausią rezultatą: toje pačioje ASG arenoje „vilkų“ pergalę prieš kauniečius stebėjo 8522 žiūrovai.

Supersurvey

Pirmąją „Ryto“ ir „Wolves“ tarpusavio dvikovą šiame sezone šeštadienį nuo 17.00 val. stebėkite per BTV ir Go3.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris