LKL ir partnerių dovana vaikams – svarbiausi krepšinio atributai

LKL ir partnerių dovana vaikams – svarbiausi krepšinio atributai

Autorius: LKL.LT
2018-01-04

13-metis Mindaugas Čižauskas pusantrų metų lanko krepšinį Utenoje, o jo trenerė įžvelgia didelį vaikino potencialą.

Tačiau Mindaugo šeima aprūpinti jaunojo krepšininko tinkama apranga negali. Dėl tragedijos šeimoje vaikiną ir dar keturis jo brolius ir seseris augina tėtis su močiute, į treniruotes Mindaugas kasdien priverstas važiuoti dviračiu.

Lietuvos krepšinio lyga, organizuodama projektą „Gyvenimą krepšinio ritmu“, atkreipia dėmesį į sunkiau gyvenančias šeimas ir šventiniu laikotarpiu padovanojo būriui vaikų ypatingas dovanas.

LKL kartu su socialiai atsakingais partneriais „Western Union Foundation“ ir internetine sporto ir laisvalaikio avalynės bei aprangos parduotuve SIL.LT  nusprendė išpildyti vaikų svajones aprengti vaikus nuo galvos iki kojų ir suteikti visas reikiamas priemones sportui ir turiningam laisvalaikiui.

O kas geriau gali padėti išsirinkti tinkamą amuniciją, nei patys krepšininkai?

„Gerus modelius išsirinko, vienus pats esu turėjęs – labai patogūs sportbačiai“, – sakė Utenos „Juventus“ puolėjas Arvydas Šikšnius, pagelbėjęs 13-mečiams Jokūbui ir Mindaugui.

„Nauji kedai, manau, padės žaisti“, – vylėsi internetinėje parduotuvėje www.sil.lt apsipirkęs Mindaugas. Jam padovanoti juodi „Nike Lebron Soldier XI “ bateliai – apie tokius kokybiškus batelius Mindaugas su šeima iki šiol galėjo tik pasvajoti.

Šį kartą projekte dalyvavo ne tik „Juventus“, bet ir Prienų–Birštono „Vytauto“ ir Kėdainių „Nevėžio“ komandos, padėjusios išsirinkti dovanas savo rajonų jauniesiems krepšininkams.

Jauniausi projekto dalyviai – 6-metis Danielius ir 5-metis Ugnius – gyvena Kėdainių rajone, tad jiems išsirinkti kalėdines dovanas padėjo „Nevėžio“ žaidėjas Gintautas Matulis.

„Ar žinote, kokios firmos šie batai?“, – berniukų klausė G. Matulis, kompiuterio ekrane rodydamas internetinės parduotuvės SIL .LT pasiūlą.

„Batai“, – atšovė Ugnius.

Berniukai išsirinko po sportinės avalynės komplektą, taip pat – po kamuolį, gertuvę ir kuprinę.

O „Vytauto“ atstovai apsilankė SIL parduotuvėje Kaune  ir atsivedė 10-metį Joną bei 11-mečius Nedą ir Igną, visi jie mokosi Prienų „Ažuolo“ progimnazijoje.

„Minkšti labai bateliai“, – džiaugėsi jaunieji krepšininkai, iš SIL parduotuvės išėję su „Jordan“ bateliais.

LKL kartu su partneriais „Western Union Foundation“ ir internetine parduotuve SIL.LT socialinį projektą „Gyvenimas krepšinio ritmu“ rengia antrą sezoną. Kiek anksčiau šį sezoną jaunieji krepšininkai iš sunkiai besiverčiančių šeimų turėjo galimybę susitikti su savo idealais ir kartu dalyvauti bendroje treniruotėje – jas vedė Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandos.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris