„Lietuvos ryto“ šokėjos paros laiką ir vandenį renkasi pagal krepšinį

„Lietuvos ryto“ šokėjos paros laiką ir vandenį renkasi pagal krepšinį

Autorius: LKL.LT
2018-02-05

Vasario 17-18 d. vyks trečiasis istorijoje šokėjų projektas. „Betsafe–Šokėjų kovose“ dalyvaus keturių stipriausių „Betsafe–LKL“ komandų šokėjos. Projektas vyks per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą Klaipėdoje. LKL.LT pristato visas šokėjų grupes, šį kartą kviečiame susipažinti su „Lietuvos Rytas Dance Team“.

15 profesionalių baleto, sportinių, šiuolaikinių ir gatvės šokių šokėjų bei sportininkių sudaro komandą, kuri sieks nugalėti „Betsafe–Šokėjų kovų“ projekte.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą palaikanti „Lietuvos Rytas Dance Team“ dalyvavusi Europos ir pasaulio čempionatuose, tačiau tapti geriausia šokėjų komanda Lietuvoje būtų naujas pasiekimas.

„Lietuvos Rytas Dance Team“ šokėjos atvėrė savo privačios erdvės duris ir šiltame įvaizdiniame klipe leidžia sirgaliams artimiau susipažinti su šokėjomis.

Ką reikia žinoti apie „Betsafe–Šokėjų kovas“?
Dėl titulo kovos keturių stipriausių „Betsafe–LKL“ komandų šokėjos.
Pusfinaliai vyks vasario 17 d., šokių grupės parengs savo šokį pagal tą pačią dainą ir stos akis į akį per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės pusfinalio rungtynių pertrauką.
25 proc. lems DELFI skaitytojai, 75 proc. – penkių asmenų komisija, stebėsianti šokėjas iš arti.
Finalas vyks vasario 18 d. per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės finalo rungtynių pertrauką.
Bilietus į renginį platina bilietai.lt.

Vanduo ar sultys?

„Manau, kad vanduo, bet, žinoma, ne „Neptūno“, – pabrėžė „Lietuvos ryto“ šokėja Ugnė. Ir stebėtis tuo nereiktų – „Betsafe–Šokėjų kovų“ pusfinalyje joms burtai lėmė Klaipėdos „Neptūno“ šokėjų komandą.

Ir kol kas „Neptūno“ pozicijos geresnės – savo balsą už šokėjas aistruoliai gali atiduoti Delfi.lt platformoje ir čia „Lietuvos ryto“ šokėjų grupė kol kas turi mažiausiai palaikymo iš visų keturių komandų.

„Betsafe–Šokėjų kovų“ pusfinaliai vyks vasario 17 d. per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės pusfinalio rungtynių pertrauką, 25 proc. galutinio įvertinimo lems jau dabar balsuoti galintys žiūrovai, 75 proc. – šokėjų pasirodymą iš arti stebėsianti komisija.

„Tai nereali galimybė išreikšti save, – paklausta, ką reiškia būti „Lietuvos ryto“ šokėja, teigė Vaidilė. – Tai daugiau nei šokis. Tai gyvenimo būdas“.

„Vilnius myli tave. Tikimės, kad Vilnius myli ir mus“, – viltį išreiškė šokėjos, prašydamos vilniečių paramos dalyvaujant „Betsafe–Šokėjų kovų“ projekte.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris