A. Šikšnius: „Norėtųsi patekti tarp keturių stipriausiųjų“
Foto: Fotodiena.lt

A. Šikšnius: „Norėtųsi patekti tarp keturių stipriausiųjų“

Autorius: utenosjuventus.lt
2018-08-08

Prieš daugiau nei dvi savaites su Utenos „Juventus“ ekipa sutartį pratęsęs Arvydas Šikšnius intensyviai treniruodamasis jau ruošiasi artėjančioms „Betsafe–LKL“ pirmenybėms.

Trečiąjį sezoną „Juventus“ komandoje pasitinkantis kapitonas pripažino, kad sprendimui likti Utenoje įtakos turėjo jaučiama simpatija Utenos miestui, žmonėms ir pačiam „Juventus“ klubui.

„Utenoje man patinka. Jaukus miestas, malonūs žmonės, gerai organizuotas klubas“, – apsisprendimo likti „Juventus“ gretose motyvus utenosjuventus.lt svetainei dėstė krepšininkas.

Po labai nesėkmingo sezono starto „Juventus“ vyr. trenerio pareigose Gediminą Petrauską pakeitė iki tol asistento pareigas ėjęs Žydrūnas Urbonas, kuris Utenos komandai vadovaus ir ateinančiame sezone. A. Šikšnius pabrėžė, kad Ž. Urbono žaidimo braižas buvo svarbus priimant sprendimą likti „Juventus“ ekipoje.

„Praėjęs sezonas buvo sunkus, todėl, manau, objektyviau vertinti būtų, kai treneris dirba nuo sezono pradžios iki galo. Tačiau man asmeniškai patiko trenerio strategija, o būtent tai irgi lėmė mano apsisprendimą likti komandoje“, – kalbėjo apie „Juventus“ vyr. trenerį komandos kapitonas.

Paklaustas apie praėjusį sezoną, 30-metis puolėjas buvo atviras ir jį įvertino prastai, tačiau apžvelgdamas sudėtingus krepšinio metus, įžvelgė ir teigiamų dalykų.

„Praėjusį sezoną vertinu dviprasmiškai. Galutinis rezultatas tikrai nedžiugino, kadangi buvo tokių rungtynių, kuriose neparodėme pilno savo potencialo. Žinoma, buvo ir momentų, kurie džiugino, ypatingai - komandos mobilizacija sunkiu metu, kuomet turėjome labai trumpą atsarginių žaidėjų suolelį“, – traumų retintos komandos vienybę išskyrė A. Šikšnius.

A. Šikšnius likusio laiko iki sezono pradžios neleidžia veltui, intensyviai treniruojasi ir ruošiasi rugpjūčio 15-ąją prasidėsiančiai fizinio parengimo stovyklai.

„Naujajam sezonui ruošiuosi įvairiapusiškai sportuodamas, nuo plaukimo ar dviračio minimo iki svorių kilnojimo. Naujasis klubo fizinio rengimo treneris atsiuntė treniruočių planą, kurį reikia įvykdyti iki fizinio parengimo stovyklos, todėl šią savaitę dirbsiu pagal jo nurodymus“, – dėstė savo likusio tarpsezonio planus „Juventus“ kapitonas.

Krepšininkas, paprašytas įvertinti klubo vasaros darbus, neslėpė džiaugsmo, kad jau pirmoje fizinio parengimo stovykloje komanda bus praktiškai pilnos sudėties.

„Su komandos naujokais bendrauti dar neteko, susipažinsime kitą trečiadienį Dubingiuose vyksiančioje fizinio parengimo stovykloje. Kalbant apie klubo vasaros darbus, tai labai džiugu, kad dar prieš fizinio parengimo stovyklą būsime beveik pilnos sudėties“, – džiaugėsi A. Šikšnius.

Praėjusį sezoną neigiamai įvertinęs kapitonas naująjį pasitinka rimtai nusiteikęs. Paklaustas apie kito sezono asmeninius ir komandinius tikslus, jis jų nesureikšmino.

„Asmeniniai tikslai yra siejami su komandos tikslais. Man norėtųsi patekti tarp keturių stipriausių komandų „Betsafe–LKL“ čempionate. Tikiuosi, kad galėsiu padėti ir mums su komanda pavyks tą pasiekti“, – ateinančio sezono tikslus įvardino puolėjas.

Pokalbio pabaigoje kovingai nusiteikęs A. Šikšnius kreipėsi ir į „Juventus“ sirgalius primindamas, kad naujasis sezonas jau nebe už kalnų.

„Ne tiek ilgai liko laukti sezono pradžios. Iki pasimatymo arenoje!“, – baigė pokalbį „Juventus“ kapitonas.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris