„Juventus“ surengė atvirą treniruotę

„Juventus“ surengė atvirą treniruotę

Autorius: utenosjuventus.lt
2018-09-12

Pirmadienį Utenos „Juventus“ klubas vietiniams krepšinio sirgaliams surengė atvirą komandos treniruotę. Joje netrūko geros nuotaikos tiek susirinkusiems žmonėms, tiek krepšininkams.

Į Utenos areną atvykę žmonės pirmą kartą klubo istorijoje galėjo pasižvalgyti atviroje „Juventus“ krepšininkų treniruotėje.

Apsilankiusiems gerbėjams per treniruotės pertraukas klubas buvo parengęs ypatingų renginių bei prizų. Buvo išdalinta nemažai bilietų į pirmąsias „Juventus“ komandos rungtynes Utenos arenoje bei prizų su klubo atributika.

Tuo tarpu „Juventus“ vyr. treneris Žydrūnas Urbonas ne tik vadovavo treniruotei, bet ir atliko gido funkcijas – supažindino sirgalius su krepšininkų atliekamais pratimais bei pratybų metu naudojama specialia technika.

Galiausiai linksmą vakarą klubo atstovais su sirgaliai užbaigė bendru šūkiu ir įsiamžindami bendroje nuotraukoje.

„Pirmą kartą organizavome tokį renginį ir tikrai nesitikejome, kad atvyks tiek žmonių. Smagu, jog susirinko ne tik „Raudonieji velniai“, bet ir daug paprastų krepšinį mėgstančių miestelėnų. 

Ačiū visiems buvusiems ir iki susitikimo jau visai netrukus prasidėsiančiose šalies čempionato kovose“, – džiaugėsi sirgalių aktyvumu klubo direktorius Eimantas Skersis.

„Juventus“ komanda Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezoną pradės rugsėjo 23 dieną, išvykoje uteniškiai surems ginklus su Vilniaus „Ryto“ krepšininkais.

Primename, kad vis dar galite įsigyti abonementus į visas artėjančio sezono oficialias rungtynes. Abonementais, kurių kaina 70-80 eurų (moksleiviams, studentams, senjorams ir neįgaliesiems taikoma 50 proc. nuolaida) prekiaujame „Maxima“ (Aušros g.) informacijos kasoje, kino namų „Taurapilis“ (Aušros g.) informacijos kasoje, Turizmo informacijos centre (Stoties g.) bei www.tiketa.lt

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris