„Betsafe–LKL“ rungtynės internetu nemokamos – tik Lietuvoje
BNS nuotr.

„Betsafe–LKL“ rungtynės internetu nemokamos – tik Lietuvoje

Autorius: LKL.LT
2018-09-20

Lietuvos krepšinio lyga pradeda bendradarbiavimą su „Fanseat“. Tris sezonus visos Lietuvos krepšinio lygos organizuojamos varžybos užsienyje bus pasiekiamos per „Fanseat“ platformą.

Krepšinio sirgaliai už Lietuvos ribų gales stebėti „Betsafe–LKL“ čempionato kovas ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą tik „Fanseat“ portale. Aistruoliai per sezoną pamatys daugiau nei 200 rungtynių reguliariajame sezone ir atkrintamosiose varžybose.

Viso sezono rungtynės bus pasiekiamos ir tiesiogiai, ir pagal poreikį sporto ir pramogų platformoje „Fanseat“ – www.fanseat.com.

Sirgaliai visame pasaulyje galės stebėti lietuviškas krepšinio batalijas, taip pat Suomijos, Danijos krepšinio lygas, Albanijos futbolo lygą, Suomijos ir Prancūzijos ledo ritulio čempionatus bei daug kitų sporto varžybų – daugiau nei 2000 rungtynių per sezoną bet kuriame pasaulio kampelyje.

„Fanseat“ platformos naudojimo mėnesinė įmona – 7,99 €. Užsisakius paslaugą pirmos 14 dienų – nemokamos.

Jean-Maelis Gineste, „Fanseat“ generalinis direktorius, neslėpė džiaugsmo dėl susitarimo su Lietuvos krepšinio lyga: „Turime daugybę partnerių Europoje ir džiaugiamės prie jų galėdami prijungti stipriausią Lietuvos krepšinio lygą. Galimybė stebėti „Betsafe–LKL“ ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyro rungtynes už Lietuvos ribų artimiausius trejus metus sustiprins „Fanseat“ pasiūlą Europos krepšinyje ir padės mums pasiekti naujas Europos šalis. Krepšinio sirgaliai nuo šiol visame pasaulyje galės matyti „Betsafe–LKL“ rungtynes, kurių iki šiol galbūt nestebėjo.“

Pasak Žygimanto Surinto, LKL vykdomojo direktoriaus, toks lygos žingsnis – sekimas jau išmintu taku: „Suprantame, kad internetinės transliacijos – tai ateitis. Imame pavyzdį iš NBA ir Eurolygos, kurios apmokestinusios visas savo transliacijas internetu. Lietuvos teritorijoje visos „Betsafe–LKL“ rungtynės ir toliau bus transliuojamos nemokamai. Užsienio rinkos iki šiol negalėdavome monetizuoti, o dabar, radę partnerius, galėsime dar labiau populiarinti lygą pasaulyje ir gauti visokeriopą naudą siekdami aukštinti transliacijų kokybę.“

„Betsafe–LKL“ sezono atidarymo rungtynės – jau šeštadienį Kaune tarp „Žalgirio“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“. Visos rungtynės Lietuvoje tiesiogiai transliuojamos DELFI.LT ir LKL.LT svetainėse.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris