Ypatingos reikšmės mūšis: „Skycop“ sieks aplenkti „Juventus“
LKL / BNS nuotr.

Ypatingos reikšmės mūšis: „Skycop“ sieks aplenkti „Juventus“

Autorius: LKL.lt
2019-03-29

27-asis „Betsafe–LKL“ čempionato turas prasidės neįprastai anksti, o rungtynės – ypatingai svarbios.

Prienų „Skycop“ šį vakarą 18.30 val. stos į kovą su Utenos „Juventus“ krepšininkais, pergalės kaina – šeštoji pozicija turnyro lentelėje.

„Mums kiekvienos rungtynės svarbios, bet šitos dar labiau, – LKL.lt sakė „Skycop“ treneris Virginijus Šeškus, kurio auklėtiniai žengia septinti. – Komanda supranta, kad gali eiti į priekį.“

Paskutinės 5 rungtynės „Betsafe–LKL“
„Skycop“ „Juventus“
„Rytas“ -7 „Pieno žvaigždės“ -11
„Nevėžis“ +3 „Dzūkija“ -3
„Šiauliai“ -6 „Nevėžis“ +4
„Dzūkija“ +1 „Lietkabelis“ +15
„Lietkabelis“ -18 „Neptūnas“ -1

„Skycop“ viena pergale atsilieka nuo „Juventus“. Abi komandos šį sezoną pasidalijo po pergale, tad jei šiandien Prienuose laimėtų šeimininkai, jie aplenktų „Juventus“ turnyro lentelėje.

„Komandos tolygios. Jie turi patyrusių ir jaunų žaidėjų, taip pat ir mes, – pabrėžė Žydrūnas Urbonas, „Juventus“ treneris. – Tą įrodė ir susitikimai – pasidalijome po pergalę. Favorito čia nėra, bet jų privalumas, kad žaidžia namie.“

Praėjusių metų spalį „Skycop“ namie 5 taškais pranoko „Juventus“, bet lapkritį Utenoje šeimininkai pasiekė revanšą 11 taškų persvara.

Komandų sudėtys pasikeitė, o „Skycop“ šią savaitę įregistravo ir naujoką – 19-metį „Žalgirio“ dublerį Vitalijų Kozį. Vis dėlto V. Šeškus neslėpė, kad toks žingsnis – labiau dėl krepšininko indėlio treniruotėse.

„Mums reikėjo vaikino, kuris būtų naudingas treniruojantis, – sakė V. Šeškus. – Arnas Labuckas tėra vienas didelis mūsų vaikinas. Pagalvojome, kad Vitalijui tai puiki patirtis. Galbūt gaus ir kelias minutes pažaisti.“

A. Labuckas dėl ligos praleido praėjusio savaitgalio rungtynes su Vilniaus „Rytu“, tad „Skycop“ turėjo tik du bent 200 cm ūgio krepšininkus: brolius Lavrinovičius.

Abu treneriai atskleisti kortų iki galo nenorėjo: pasak jų, aikštėje pasirodyti ketina visi krepšininkai, tačiau mažų traumų yra abiejų komandų stovyklose.

„Skycop“ ir „Juventus“ susitikimą nuo 18.30 val. galima stebėti LKL.lt svetainėje (Lietuvoje) arba Fanseat.com platformoje (už Lietuvos ribų).

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris