V. Lipkevičius – apie grįžimą į Panevėžį ir neįprastą vasarą
Foto: LKL/BNS

V. Lipkevičius – apie grįžimą į Panevėžį ir neįprastą vasarą

Autorius: kklietkabelis.lt
2019-08-21

Praėjusių metų vasarą su Panevėžio „Lietkabeliu“ dvejų metų sutartį pasirašęs Vytenis Lipkevičius sezono eigoje buvo paskolintas Prienų ekipai, bet šiame tarpsezonyje sugrįžo į Aukštaitijos sostinę.

Vasara V.Lipkevičiui buvo kupina įvykių: po sezono jam buvo atlikta čiurnos operacija, po kurios sekė reabilitacija, o svarbiausiu įvykiu tapo šeimos pagausėjimas, kadangi Lipkevičiams gimė mergaitė.

„Atostogos buvo trumpos, kadangi po sezono teko gultis ant operacinės stalo ir iškęsti čiurnos operaciją. Teko vasarą derinti su reabilitacija – pusantro mėnesio dirbau su treneriu. Panašu, kad viskas praėjo sėkmingai ir esu pasiruošęs.

Teko ir su ramentais pasivaikščioti, ir vaikas gimė. Reikalų buvo daug, bet džiaugsmas dėl naujagimio tikrai viską atpirko. Esu laimingas“, – „kklietkabelis.lt“ sakė V.Lipkevičius.

Iš praėjusiame sezone žaidusių krepšininkų „Lietkabelyje“ liko vos keli V.Lipkevičiui pažįstami veidai. Pašnekovas įsitikinęs, kad nauja komanda greitai „susiklijuos“ ir veiks kaip darnus mechanizmas.

„Komanda suburta tikrai įdomi. Trenerių štabas atrodo stiprus. Laukia įdomus ir kovingas sezonas. Yra daugiau pažįstamų veidų, yra mažiau pažįstamų, prieš kuriuos teko tik žaisti. Greitai visi susipažinsime“, – šypsojosi V.Lipkevičius.

„Lietkabelio“ jau rugsėjo pabaigoje laukia labai svarbios rungtynės – FIBA Čempionų lygos atrankos kovos, todėl pasiruošimą panevėžiečiai pradėjo anksčiausiai iš visų Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) ekipų.

„Pradėjome ruoštis sezonui anksčiau, jog galėtume greičiau įgyti reikiamą formą, kurią reikės demonstruoti atrankoje. Tai nėra lengva, bet dirbsime kartu ir sieksime pergalės“, – sakė V.Lipkevičius.

Išvykus Simui Jasaičiui, „Lietkabelis“ dabar turės naują kapitoną. V.Lipkevičius pasiruošęs perimti kapitono raištį, jeigu tik jį jam patikės komandos draugai.

„Kai pasižiūri, tai aš vienas vyriausių žaidėjų. Jeigu komanda nuspręs ir patikės tokias pareigas, reikės jas eiti“, – atsakomybės nesikratė 30-metis krepšininkas.

„Lietkabelis“ kitą savaitę pradės draugiškų rungtynių maratoną, o sirgaliai pirmą kartą komandą galės išvysti rugsėjo 16–17 dienomis, kai „Cido“ arenoje vyks tradicinis Raimundo Sargūno taurės turnyras.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris