„Ryto“ australo žvilgsnis į šio vakaro dvikovą: „Apie Prienus jau esu girdėjęs“
Foto: LKL/BNS

„Ryto“ australo žvilgsnis į šio vakaro dvikovą: „Apie Prienus jau esu girdėjęs“

Autorius: LKL.lt
2019-09-24

Antradienį startuoja antrasis „Betsafe-LKL“ sezono turas, o jį Prienuose pradės vietos „CBet“ ir Vilniaus „Ryto“ ekipos.

Sezono startas abiem klubams susiklostė skirtingai – sostinės ekipa savo sirgalių akivaizdoje užtikrintai susitvarkė su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, o prieniškiai krito prieš Panevėžio „Lietkabelį“.

„Pirmą kartą su komanda žengti ant parketo oficialiose rungtynėse buvo tikrai puikus jau jausmas, – LKL.lt sakė su „Ryto“ marškinėliais debiutavęs puolėjas Cameronas Bairstow. – Svarbu, kad sezoną pradėjome pergale, tačiau dar yra daug tobulintinų dalykų – pavyzdžiui, turėtume kur kas geriau kovoti dėl atšokusių kamuolių.“

Rungtynėse su Pasvalio klubu, kurias „Rytas“ laimėjo 95:84, C. Bairstow dar nedemonstravo savo geriausio žaidimo ir surinko 4 taškus bei sugriebė 2 kamuolius.

Visgi iš Brisbeno „Bullets“ į Lietuvą atvykęs 28-erių puolėjas dėl to nesijaudina ir žada greitai įsilieti į komandą. Artimiausia proga – šį vakarą, rungtynės Prienuose prasidės 18.30 val., o jas tiesiogiai bus galima stebėti LKL.lt portale.

„Žaidimo stilius čia tikrai kitoks nei Australijoje ir natūralu, jog dar reikia laiko prie to prisitaikyti, – kalbėjo jis. – Manau, sezono eigoje aikštėje jausiuosi vis tvirčiau ir padėsiu savo klubui siekti pergalių.“ 

Prienų ekipa į dvikova su „Rytu“ stos ne pačios pajėgiausios sudėties – po kryžminių raiščių traumos dar atsigaudinėja gynėjas Devonas Van Oostrumas, o jaunajam Tomui Digbeu žaisti kol kas neleido formalumai.

Visgi jei 18-ąjį gimtadienį antradienį švenčiančiam prancūzui pavyks laiku gauti paleidžiamąjį raštą iš buvusio klubo, jis ant parketo žengti galės.

Bet kokiu atveju, varžovų rokiruotės „Ryto“ neužmigdys – pasak C. Bairtsow, „CBet“ turi ne vieną pavojingą ginklą.

„Apie Prienus esu girdėjęs jau anksčiau, visos Ballų istorijos metu, – šypsojosi puolėjas. –  Tai, kad LaMelo ir jo brolis atvyko būtent į čia, buvo tikrai įdomus pasirinkimas.

O apie dabartinę Prienų komandą galiu pasakyti tai, kad jie turi stiprius įžaidėjus, gali pavojingai žaisti du prieš du. Be to, jų komandoje yra gerų metikų, tad mums reikės atidžiai gintis ir būti susikaupusiems.“

„Betsafe“ šio vakaro favoritu laiko sostinės klubą – jam suteikiama 80 proc. tikimybė laimėti.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris