Lietuvos krepšinio lygai – įvertinimas sporto vadybos apdovanojimuose
Foto: LKL/BNS

Lietuvos krepšinio lygai – įvertinimas sporto vadybos apdovanojimuose

Autorius: LKL.lt
2019-12-04

Lietuvos krepšinio lyga sulaukė įvertinimo – antradienį sostinėje vykusiuose Lietuvos sporto vadybos apdovanojimuose metų sporto renginiu pripažintas 2019-ųjų Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertas.

Sporto vadybos apdovanojimuose geriausiuosius rinko visuomenė bei speciali komisija, besivadovavusi profesionalumo, novatoriškumo, kūrybiškumo ir vadybos efektyvumo kriterijais.

Nugalėtojams įteiktos skulptoriaus Kęstučio Musteikio sukurtos granito statulėlės. 

„Mes, kaip lyga, nuolat stengiamės eiti į priekį ir sporto renginių kartelę kasmet kilstelėti vis aukščiau, – kalbėjo sporto vadybos apdovanojimą atsiėmęs LKL marketingo direktorius Arvydas Tamašauskas. – Stengiamės orientuotis į pasaulines naujoves ir žiūrovams padovanoti išskirtinius įspūdžius. Tokie įvertinimai kaip šis parodo, kad einame teisinga linkme.“

Vilniuje vasario mėnesį vykusi finalo ketverto šventė sulaukė išskirtinio dėmesio ir į „Siemens“ areną pritraukė keliolika tūkstančių žmonių.

Finalo ketverto renginyje neeilinę atmosferą kūrė ne vienas inovatyvus sprendimas – arenoje buvo sumontuotas didžiausias Europos krepšinio arenose kubas, jame pirmą kartą pertraukėlių metu tiesiogiai transliuoti trenerių ir krepšininkų komentarai.

Susirinkusiesiems didelį įspūdį paliko ir tarp mačų vykę pasirodymai. Bene ypatingiausiu iš jų tapo amerikiečio Aarono Spevako kurtas žmonių su specialiaisiais poreikiais šou.

Didelę auditoriją turnyro finalas prikaustė ir prie televizijos ekranų – per LRT transliuotų Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynių reitingas siekė 6,8 proc.

Prie sėkmingai praėjusio Karaliaus Mindaugo taurės turnyro prisidėjo beveik 30 lygos partnerių, tarp kurių ir ne viena tarptautinė įmonė.

„Mūsų verslo partneriai – kertinė detalė, be kurios tikrai neįvyktų nė vienas renginys, o ypač tokio masto ir kokybės, – teigė A. Tamašauskas. – Esame labai dėkingi jiems už tai, kad yra kartu su lyga ir kasdien kuria Lietuvos krepšinį.“

2020-ųjų Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertas vyks vasario 15-16 dienomis. Jo vieta bus paskelbta artimiausiu metu.

Visas svarbiausias turnyro kovas – aštuonerias ketvirtfinalio etapo rungtynes bei keturis finalo ketverto susitikimus – transliuos LRT televizija.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris