Pradedama prekyba bilietais į Citadele KMT finalo ketvertą

Pradedama prekyba bilietais į Citadele KMT finalo ketvertą

Autorius: LKL.lt
2019-12-18

Krepšinio sirgaliai jau gali įsigyti bilietus į Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketverto varžybas.

Likus savaitei iki Kalėdų pradėta prekyba į vasario 15-16 d. Klaipėdoje vyksiančią krepšinio šventę. Per ją paaiškės pirmojo šio sezono klubinio turnyro titulo laimėtojas.

Bilietais prekiaujama kakava.lt platformoje. Bilietų kainos svyruoja nuo 10 iki 26 eurų be mokesčių. Klubų fanai kviečiami burtis jiems skirtuose sektoriuose, dėl bilietų kreiptis į savo palaikomus klubus.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės ketverto šventė vyks dvi dienas. Vilniaus „Rytas“ gina vasarį Vilniuje iš Kauno „Žalgirio“ perimtą titulą.

Pirmąją dieną bus sužaistos dvejos pusfinalių rungtynės, o vakare vyks vis didesnio susidomėjimo sulaukianti pajėgiausių Lietuvos moterų ekipų kova dėl Karalienės taurės.

Sekmadienį prieš turnyro kulminaciją – didįjį finalą – sirgalių lauks rungtynės dėl trečios vietos bei „Snaiperio“ konkursas.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyras tradiciškai kvies mėgautis ne tik aukščiausio lygio krepšiniu, bet ir pramogine dalimi bei inovatyviais sprendimais. Turnyras rengiamas penktus metus, du sykius – 2016 ir 2019 metais – šis turnyras pripažintas geriausiu metų sporto renginiu Lietuvoje.

Visos Citadele Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverte žaisiančios komandos paaiškės vasario 12 dieną po paskutiniųjų ketvirtfinalio rungtynių. Dėl kelialapių ketvirtfinaliuose Kauno „Žalgiris“ rungiasi su „Šiauliais“, Vilniaus „Rytas“ – su Utenos „Juventus“, Klaipėdos „Neptūnas“ – su Alytaus „Sintek-Dzūkija“, o Panevėžio „Lietkabelis“ – su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

Per pirmas ketvirtfinalio rungtynes „Neptūnas“ išvykoje įgijo 3 taškų pranašumą, „Lietkabelis“ su „Pieno žvaigždėmis“ žais rytoj, kitos dvi poros pirmąsias rungtynes žais sausį.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertas Klaipėdoje vyko 2018-aisiais, taurę tuomet iškovojo „Žalgiris“.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris