„Hoptrans 3x3“ turnyrui – JAV žiniasklaidos gigantų dėmesys ir milijoninės peržiūros
LKL / BNS nuotr.

„Hoptrans 3x3“ turnyrui – JAV žiniasklaidos gigantų dėmesys ir milijoninės peržiūros

Autorius: LKL.lt
2020-07-07

Praėjusį savaitgalį Palangoje praūžė pirmasis „Hoptrans 3x3“ turnyro etapas, kurio kovos sulaukė itin didelio dėmesio ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Iš viso epizodai, rungtynių transliacijos bei įvairūs vaizdai iš pirmojo „Hoptrans 3x3“ etapo pasiekė apie 3 milijonus žmonių visame pasaulyje.

Ypač didelį susidomėjimą sugrįžusiu krepšiniu galima pastebėti ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bei 3x3 krepšinio asociacijos socialinių tinklų paskyrose, kuriose sekėjų įsitraukimas bei reakcijos į keliamą turinį buvo kelis kartus didesnės nei įprastai.

LKL, 3x3 asociacijos bei FIBA komandos viso etapo metu dirbo tam, kad karščiausias turinys, rungtynių epizodai ir fotografų akimirkos pasiektų sirgalius įvairiuose planetos kampeliuose. 

Išskirtinį ažiotažą socialiniuose tinkluose sukėlė Beno Bagdanavičiaus klaidinami judesiai, nuginklavę Simą Galdiką. Šio ankle-breaker vaizdo įrašas pasiekė ypač didelę užsienio auditoriją.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#anklebreaker #hoptrans3x3

A post shared by Betsafe LKL (@betsafelkl) on

 

Epizodu savo paskyrose dalinosi tokios tarptautinės žiniasklaidos priemonės bei kanalai kaip „Bleacher Report", ESPN ar „House of Highlights".

Turnyras taip pat buvo transliuojamas FIBA 3x3 „YouTube" kanale, kuriame jį pasiekti galėjo visi už Baltijos šalių teritorijos esantys sirgaliai.

Čia trijulių kovas peržiūrėjo apie 12 tūkst. žmonių. Daugiausiai dėmesio buvo susilaukta iš Rusijos, Indonezijos ir Filipinų krepšinio aistruolių.

Lietuvoje turnyro kovos taip pat buvo itin populiarios – per TV6 kanalą jas žiūrėjo beveik 300 tūkst. žiūrovų, dar apie 30 tūkst. peržiūrų sulaukta „TV3 Play“ video platformoje. Tai buvo iki šiol žiūrimiausias 3x3 krepšinio turnyras Lietuvoje.

„Tiesą sakant, toks žiūrimumas pranoko mūsų lūkesčius. Smagu matyti tokį augantį susidomėjimą šia sporto šaka , – kalbėjo TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas. – Matosi, kad žmonės pasiilgę krepšinio, o Lietuvoje dar gana naujas trijulių formatas jiems yra patrauklus.

Be to, žiūrovams patinka ir žinomi veidai bei greitas turnyro tempas, todėl ypač daug jų stebėjo ilgą, bet įdomią ir kokybišką transliaciją. Taigi, žiūrovams parūpinsime dar ne vieną smagią sporto transliaciją.“

Nespėję pasižiūrėti rungtynių tiesiogiai, „Hoptrans 3x3“ kovų įrašus rasite čia.

Antrasis „Hoptrans 3x3“ turnyro etapas – jau šį penktadienį. Turnyro prizinis fondas – 74 tūkst. eurų. Visas kovas tiesiogiai transliuoja televizijos kanalas TV6 bei TV3 Play.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris