LKL akademijos sėkmės istorijos: kur dirba buvę studentai?
Foto: LKL

LKL akademijos sėkmės istorijos: kur dirba buvę studentai?

Autorius: LKL.lt
2020-09-08

Jau šeštuosius veiklos metus bepradedantis LKL akademijos projektas ir toliau buria komandą naujajam „Betsafe–LKL“ sezonui.

Šiemet, kaip ir iki šiol, projekto dalyviams bus suteikta proga viso sezono metu realizuoti savo idėjas kūrybos, komunikacijos, marketingo bei renginių organizavimo srityse.

Aktyviausi ir darbščiausi studentai įprastai sulaukia įvertinimo ir įsitvirtina įvairiose organizacijose kaip savo mėgstamų sričių specialistai arba tęsia darbus su lygos kūrybine ar komunikacijos komandomis. Šiuo metu buvusių akademikų galima surasti Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Ryto“ ar Panevėžio „Lietkabelio“ klubuose.

Panašia proga pasinaudojo ir trys praėjusios laidos LKL akademijos dalyviai – Raminta, Gabrielė ir Lukas, kurie naujajame sezone prisidės prie lygos komunikacijos darbų.

„Dalyvavimas LKL akademijos veikloje yra tikriausiai vienintelė galimybė Lietuvoje taip visapusiškai susipažinti su sporto industrija – akademikai dirba ne tik su lyga, tačiau ir su klubų bei rėmėjų organizacijomis.

Nors penktosios laidos veikla, kaip ir krepšinio sezonas, baigėsi anksčiau ir liko daug neįgyvendintų minčių, tačiau tai atvėrė kitas duris – prisijungiau prie LKL komunikacijos komandos ir labai nekantriai laukiu artėjančio sezono, nes #ShowMustGoOn“, – savo patirtimis dalinosi Raminta, besidarbuojanti su lygos socialinių tinklų paskyromis.

„Jau atėjusi į LKL akademijos atranką žinojau, kokios patirties noriu pasisemti. Kadangi savo ateitį sieju su grafiniu dizainu, projekto koordinatorei iškart paminėjau, jog noriu su tuo dirbti. Man pasisekė – visą sezoną dirbau savo norėtoje srityje, o jam pasibaigus, buvau pakviesta likti. Džiaugiuosi savo patirtimi ir atsivėrusiomis galimybėmis“, – teigė Gabrielė.

„Visad svajojau iš vidaus pamatyti krepšinio užkulisius, o tai prasidėjo įžengus į šį projektą. Sezono metu turėjau galimybę išbandyti save įvairiose srityse, kol pastebėjau, kad mėgstu ir noriu rašyti tekstus apie krepšinį. LKL akademija suteikė visus įrankius, kad galėčiau semtis reikalingos patirties, o dabar pradėsiu pirmąjį savo sezoną kaip komunikacijos komandos narys“, – apie netikėtai darbu virtusį pomėgį kalbėjo Lukas.

Kitokiu sėkmės pavyzdžiu galima laikyti 2018–2019 m. sezone LKL akademiku buvusį Vaidą. Jam ši patirtis tapo tramplinu į Vilniaus „Ryto“ klubą, kuriame studentas dabar užima komunikacijos vadybininko pareigas.

„Tai buvo tikrai naudinga patirtis, įdomus projektas, kuriame galėjau pamatyti visą krepšinio klubų virtuvę ir karjeroje dėti žingsnį į priekį“, – pasinaudota galimybe džiaugėsi Vaidas.

Jei tokios sėkmės istorijos žavi ir tave, prisijunk prie naujosios projekto komandos ir pradėk savo ateitį LKL akademijoje!

Registracijos anketą rasi čia, ją galima užpildyti iki rugsėjo 15 dienos.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris