Į „Betsafe-LKL“ rungtynes atvyk su „Citybee“ ir laimėk oficialų čempionato kamuolį
Foto: Citybee

Į „Betsafe-LKL“ rungtynes atvyk su „Citybee“ ir laimėk oficialų čempionato kamuolį

Autorius: LKL.lt
2020-09-26

Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“) pristato dar vieną rėmėją – pratęsta partnerystės sutartis su inovatyvių mobilumo paslaugų bendrove „Citybee“. Ši naujiena turėtų kaip reikiant pradžiuginti ir krepšinio sirgalius, nes jų taip pat laukia malonus siurprizas.

Visa LKL komanda į svarbiausius įvykius nuo šiol skubės su miesto „bitėmis“.

Bendrovės „Citybee“ vadovas Giedrius Audickas džiaugiasi, kad bendradarbiavimas su Lietuvos krepšinio lyga taps dar vienu žingsniu link pažangiausių sprendimų mūsų šalyje.

„Didžiuojamės tapę Lietuvos krepšinio lygos, organizacijos, gyvuojančios beveik tris dešimtmečius, partneriais. Džiugu, kad tokią turtingą istoriją turinti organizacija seka naujausias tendencijas, diegia pažangiausius sprendimus ir pasitelkia moderniausias priemones ne tik krepšinyje bet ir už jo ribų. Smagu, kad nuo šio LKL atstovai riedės mūsų miesto bitėmis“, – sakė „CityBee“ vadovas Giedrius Audickas.

Tačiau nauji automobiliai yra toli gražu ne viskas.

„Citybee“ ir „Betsafe-LKL“ krepšinio gerbėjams paruošė prizų – kiekvienas sirgalius, šį savaitgalį į areną atvykęs su miesto „bitute“, turės galimybę laimėti originalų 2020-2021 m. „Betsafe-LKL“ čempionato kamuolį.

Viskas labai paprasta – šį savaitgalį į areną bet kuriame mieste (Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ar Utenoje) su „Citybee“ automobiliu atvykusiam krepšinio gerbėjui tereikės nusifotografuoti prie automobilio ir pasidalinti nuotrauka „Instagram“ platformoje.

Nuotrauką reikės įkelti į „Instagram Stories“ ir pažymėti citybee_lithuania ir betsafelkl, o tada burtų keliu bus renkamas nugalėtojas.

Bendradarbiavimu su „Citybee“ džiaugiasi ir „Betsafe-LKL“ generalinis direktorius Romualdas Brazauskas, kuris mano, kad ši partnerystė bus sėkminga ir maloni ne tik LKL organizacijai, bet ir jos sirgaliams.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti šį inovatyvius sprendimus puoselėjantį rėmėją, kurio paslaugomis džiaugiasi didelė dalis Lietuvos žmonių. „Betsafe-LKL“ nori sekti pėda pėdon su modernėjančiu pasauliu, o ši partnerystė reiškia būtent tai. Tikimės, kad šis bendradarbiavimas pradžiugins ir mūsų sirgalius“, – sakė R. Brazauskas.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris