LKL ir „Compensa Vienna Insurance Group“ tęsia partnerystę: skatins sportuoti saugiai
Foto: LKL

LKL ir „Compensa Vienna Insurance Group“ tęsia partnerystę: skatins sportuoti saugiai

Autorius: LKL.lt
2020-10-02

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) ir ne gyvybės draudimo bendrovė „Compensa Vienna Insurance Group“ pratęsė bendradarbiavimą jau penktajam – 2020-2021 metų – sezonui. Jėgas suvienijusios organizacijos pristatys iniciatyvą, kuria tiek krepšinio aistruolius, tiek ir kitus fizine būkle besirūpinančius gyventojus skatins sportuoti saugiai bei teisingai.

„Compensa Vienna Insurance Group“ lieka pagrindiniu LKL rėmėju. Abi organizacijos laikosi nuomonės, kad saugoti ir puoselėti ilgametes partnerystes kaip niekada svarbu šiuo, neapibrėžtumo kupinu, pandemijos laikotarpiu.

„Vertiname ilgametę partnerystę su Lietuvos krepšinio lyga, auginančia ir leidžiančia atsiskleisti sportinių tikslų atkakliai siekiantiems talentams. Mums, kaip kompanijai, artimas atkaklus visos komandos judėjimas užsibrėžtų tikslų link, sportinis azartas tai padaryti kuo geriau ir greičiau. Tai įrodo mūsų pasiekimai, tarp kurių – anksčiau šiemet itin sklandžiai ir operatyviai įvykdytas susijungimas su „Seesam Insurace“. Tikimės, kad bendradarbiaudami su krepšinio bendruomene įkvėpsime vieni kitus tolesniems pasiekimams ir sėkmingai plėtosime prasmingas iniciatyvas“, – sako Deividas Raipa, „Compensa Vienna Insurance Group“ valdybos pirmininkas.

Krepšinio sirgaliams pristatys specialią vaizdo siužetų seriją, kuri skatins sportuoti taisyklingai.

„Didžiuojamės tokiais tvirtais ryšiais ir galimybe jau penktą sezoną dirbti kartu su viena sparčiausiai augančių draudimo bendrovių Lietuvoje. Šį sezoną kartu pristatysime naują vaizdo rubriką, kurioje su įvairių sričių specialistais – treneriais, kineziterapeutais ir netgi krepšininkais – skatinsime taisyklingai sportuoti ir patarsime, kaip reikėtų užkirsti kelią traumoms. Tikimės, kad ši iniciatyva bus įdomi ir praktiškai naudinga tiek krepšinio sirgaliams, tiek ir kitiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems gyventojams“, – sako Vaidas Leliuga, Lietuvos krepšinio lygos komunikacijos vadovas.

„Compensa Vienna Insurance Group“ yra Lietuvoje registruota akcinė draudimo bendrovė, kuri veiklą Baltijos šalyse pradėjo 2016 m. sausio 1 d. Iki tol Lietuvoje veikė Lenkijos ne gyvybės draudimo bendrovės „Compensa TU S.A. Vienna Insurance Group“ Lietuvos filialas, veiklą šalyje vykdęs nuo 2010 m.

Šiandien „Compensa Vienna Insurance Group“ veikia daugiau nei 40 Lietuvos miestų. Apie 300 šalyje dirbančių kompanijos specialistų kiekvieną dieną kartu su verslo klientais rūpinasi jų turto – nuo smulkaus ir vidutinio iki korporatyvinio – apsauga, transporto, krovinių, bendrosios civilinės atsakomybės, statybų ir laidavimo draudimais. Visose Baltijos šalyse veikia vieninga bendrovės sukurta žalų atlyginimo sistema – klientai dėl žalų atlyginimo gali kreiptis į bet kurį čia veikiantį padalinį.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris