LKL akademiko dienoraštis. Įspūdžiai po vienos dienos stovyklos

LKL akademiko dienoraštis. Įspūdžiai po vienos dienos stovyklos

Autorius: LKL akademikė L. Bernotaitė
2020-10-18

Esu Lina Bernotaitė, Vytauto Didžiojo universiteto Viešosios komunikacijos studijų programos ketvirtakursė. Vienas iš mano pagrindinių tikslų studijų metu – išbandyti savo žurnalistikos bei komunikacijos žinias sporto srityje.

Nors niekada sportu neužsiėmiau profesionaliai, krepšinį mėgau ir juo domėjausi nuo mažens. Visada stebėdavau ne tik veiksmą krepšinio aikštelėje, bet ir šalia jos. Domėjausi kokius klausimus žurnalistai užduoda krepšininkams, kaip fotografams sekasi fiksuoti įdomiausias akimirkas, o operatoriams ruošti reportažus.

Noras pamatyti viską iš arčiau paskatino įsitraukti į LKL akademijos projektą. Čia dirbsiu su dar 14 komandos narių. Nors projektas dar tik prasidėjo, jau pajutau, kaip gera būti šios komandos dalimi. Kiekvienas iš mūsų turime sukaupę skirtingas patirtis, galvoje gimstančias naujas idėjas, kurias bendru darbu, galėsime paversti realiais projektais.

Šią savaitę, kartu su LKL akademija ir naująja jos komanda dalyvavau vienos dienos stovykloje, kurios metu galvojome naujas idėjas, dėliojome metinį LKL akademijos darbų planą bei dalyvavome komandos formavimo užduotyse.

Kartu su keliais akademikais iš Kauno atvykome į Žalgirio kaime esančią „Nuotykių akademiją“, kurioje praleidome visą dieną. Ir nors oras nelepino, visi buvo pasiryžę kruopščiai padirbėti, pasidalinti savo idėjomis bei kartu su komanda įveikti mums skirtas užduotis.

Diena prasidėjo kartu su projekto vadove Karolina Kairaite, kuri pasakojo kaip dirbs komanda bei kokie esminiai darbai laukia mūsų.

„Šio sezono metu atliksite užduotis ir įgyvendinsite idėjas, dirbant ne tik individualiai, bet ir grupelėse, todėl jūsų komandinis ryšys yra ypatingai svarbus, siekiant geriausio rezultato“, – pasakojo LKL akademijos vadovė.

Dalinomės įspūdžiais apie atliktus pirmuosius namų darbus bei sužinojome kurių komandų ambasadoriais būsime visą ateinantį sezoną.

Vėliau prie mūsų prisijungė LKL kūrybos vadovas Paulius Vaitiekūnas, su juo aptarėme LKL TV darbus. Kartu diskutavome apie galimybes praplėsti šiuo metu kuriamą turinį bei taip pritraukti dar daugiau žiūrovų.

Šio susitikimo metu turėjome susidėlioti LKL akademijos metinį planą, tad kartu diskutavome kaip dirbsime su socialiniais tinklais, kokią pagrindinę žinutę nešime žiūrovams, kokios veiklos bei mokymai mūsų lauks ateinančiais mėnesiais.

Po darbų papietavome, o vėliau susitikome su „Nuotykių akademijos“ šeimininku Hubertu, kuris buvo paruošęs komandos formavimo užduočių.

Pavyzdžiui, klausant komandos narių nurodymų, teko užsimerkus eiti per labirintą ar patirti laisvą kritimą. Iššūkiai nebuvo lengvi bei reikalavo bendro komandos darbo ir sklandžios komunikacijos.

Ši diena mus sustiprino kaip komandą. Kartu patyrėme skirtingų emocijų, daug bendravome ir supratome, jog siekiant bendro tikslo, labai svarbu vienas kitu pasitikėti.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris