„Betsafe-LKL“ pratęsė bendradarbiavimą su tituliniu rėmėju
Foto: LKL/BNS

„Betsafe-LKL“ pratęsė bendradarbiavimą su tituliniu rėmėju

Autorius: LKL.lt
2021-01-11

Prasidėjus naujiems metams Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“) džiaugiasi galėdama pranešti apie pratęstą bendradarbiavimą su tituliniu lygos rėmėju – lažybų bendrove „Betsafe“, kuri ir toliau išliks viena svarbiausių pirmenybių partnerių.

Lygos partnerystė su „Betsafe“ prasidėjo dar prieš 2017-2018 m. sezoną, kai buvo pristatytas dabartinis čempionato logotipas. Nuo to laiko prabėgus keliems sėkmingo bendadarbiavimo metams, abi organizacijos sutarė petys į petį dirbti iki pat 2022/2023 sezono pabaigos.

LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas džiaugėsi galėdamas pranešti apie pratęstą bendradarbiavimą ir vylėsi, jog jis aistruoliams suteiks daug smagių patirčių.

„Labai smagu naujus metus pradėti tokia džiugia naujiena, – kalbėjo Romualdas Brazauskas. – Per ilgą bendradarbiavimo laikotarpį „Betsafe“ tapo neatsiejama mūsų čempionato partnere, o jų patirtis dirbant su aukščiausio lygio organizacijomis ir sportininkais yra puikus sunkaus darbo įvertinimas. Tikimės, kad per ateinančius kelis metus ši dviejų organizacijų draugystė Lietuvos sirgaliams padovanos daugybę gražių akimirkų.“

Tuo tarpu „Betsafe“ vykdantysis direktorius Aurimas Šilys džiaugėsi produktyviu bendradarbiavimu ir bendrais nuveiktais darbais:

„Lyga per mūsų bendradarbiavimo laiką iš esmės pakeitė savo veidą bei pakėlė kuriamą produktą į kitą lygį. Šiuo metu organizacinės bei komunikacinės kokybės atžvilgiu „Betsafe-LKL“ lyginasi jau ne tik su regiono kaimynais, bet ir su stipriausiomis Europos lygomis bei taikosi į aukščiausius tarptautinius standartus. Parama vietiniam sportui, bendradarbiavimas su geriausiais atletais bei sporto bendruomenėmis yra kertinė mūsų vertybė, todėl didžiuojamės, kai bendromis jėgomis pavyksta sukurti kažką išties prasmingo ir išskirtinio“.

Šiuo metu „Betsafe“ yra viena didžiausių internetinių lošimų bendrovių šalyje, organizuojanti sporto lažybas, kazino ir internetinius pokerio žaidimus. Bendrovė taip pat turi vieną didžiausių lažybų punktų tinklų Lietuvoje.

„Betsafe“ priklauso švedų įmonių grupei „Betsson Group“, kuri yra viena didžiausių Šiaurės Europoje, o lošimų rinkoje – vieni pasaulinių lyderių. Stokholmo NASDAQ akcijų biržoje „Betsson“ grupės rinkos kapitalizacija siekia 9,9 milijardų eurų.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris