Laukia įspūdingas reginys: Citadele KMT finalo ketverte – didžiausias ekranas istorijoje
Foto: LKL/BNS

Laukia įspūdingas reginys: Citadele KMT finalo ketverte – didžiausias ekranas istorijoje

Autorius: LKL.lt
2021-02-11

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketvertas – jau čia pat. Vasario 13-14 dienomis Panevėžyje paaiškės, kas taps Citadele KMT čempionais. Dėl koronaviruso pandemijos sirgalių arenoje nebus, tačiau organizatoriai žada tikrai įspūdingą reginį visiems esantiems namuose.

Panevėžio „Cido“ arenoje finalo ketverto savaitgalio metu lankysis tik komandų krepšininkai bei klubų personalo nariai, turnyro organizatoriai ir žurnalistai.

Vis dėlto, būtent šis renginys bus skirtas prie televizijos ekranų įsitaisiusiems sirgaliams – organizatoriai rado naujų, alternatyvių sprendimų, kaip žiūrovai galėtų jaustis visiškai šalia savo komandos, o krepšininkai – arti savo gerbėjų.

Visą savaitgalį sirgaliai savo mylimas komandas galės palaikyti tiesiai iš didžiausio LED ekrano Lietuvos sporto renginių istorijoje – jo dydis siekia net 160 kvadratinių metrų.

Kaip sako lemiamam Citadele KMT savaitgaliui besiruošiantis renginių organizavimo bendrovės „MadeMyDay“ vadovas Linas Zareckas-Choras, Panevėžio „Cido“ arena vasario 13-14 dienomis virs milžiniška televizijos studija, dėl kurios renginys taps „gyvas“ ne tik sirgaliams, bet ir patiems krepšininkams.

„Iš arenos padarysime didelę televizijos studiją. Tai bus didžiausias LED ekranas Lietuvos sporto renginių istorijoje. Norime, kad žiūrovai jaustųsi lyg būdami renginyje, o žaidėjai jaustųsi, lyg turėdami sirgalius aplink save“, – planus atskleidė organizatorius.

Rungtynių metu sirgaliai galės prisijungti prie virtualios sirgalių zonos „Microsoft Teams“ programoje ir būti matomi didžiausiame LED ekrane.

Prisijungimo nuorodą rasite paspaudę ČIA.

L. Zareckas-Choras žada, kad Citadele KMT finalo ketverto žiūrovai pasijaus taip, lyg stebėdami Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamųjų varžybų etapą, vykusį Orlando „burbule“.

Didysis ekranas bus naudojamas ir komandų bei žaidėjų pristatymui, įvairiems savaitgalį vyksiantiems konkursams.

„Šis ekranas maksimaliai priartins žiūrovą prie savo komandos“, – žadėjo organizatorius.

Citadele KMT finalo ketverto metu įvyks penkerios rungtynės – du pusfinaliai, mažasis finalas ir finalas, taip pat Karalienės taurės dvikova. Tiesa, tai toli gražu nėra viskas, kas laukia sirgalių.

Finalo dieną (vasario 14 d.), bus rengiamas tritaškių konkursas. Jame dalyvaus ir puikiai pažįstami bei Europoje pripažinti snaiperiai, tokie kaip Artūras Milaknis ir Andrew Goudelockas.

Televizijos žiūrovus viso savaitgalio metu linksmins ir du išskirtiniai svečiai – tai puikiai visiems pažįstami komedijos žanro atstovai, kurių specialiai Citadele KMT turnyrui sukurtus siužetus žiūrovai matys prieš kiekvienas rungtynes.

Taip pat stebėdami lemiamas rungtynes televizijos žiūrovai galės dalyvauti ir viktorinoje „Prototo“ – ją tiesiogiai iš „Cido“ arenos ves Paulius Ambrazevičius, o dalyvauti visi norintys galės atsisiuntę „Prototo“ programėlę.

Citadele bankas kartu su LKL surengė naują ir specialiai šiam turnyrui sukurtą konkursą – kiekvieną dieną penki laimingieji bus apdovanoti specialiais prizais, o finalinę turnyro dieną vienam iš žiūrovų atiteks ir pagrindinis prizas – naujausias „Apple Iphone 12 Pro 256 Gb“ išmanusis telefonas.

Tiesa, dėl prizų dalyviams teks pasistengti, o tiksliau – kaip reikiant pasukti galvą.

Kiekvieną dieną (vasario 5–14 d.) citadele.lt/kmt ir „Citadele“ banko bei „Betsafe-LKL“ Facebook ir Instagram paskyrose bus skelbiamos užuominos – iš viso 5 per dieną.

Kiekviena užuomina turi vieną teisingą atsakymą – 4 skaičių kodas galės būti paslėptas nuotraukoje, Morzės abėcėlės žinutėje, matematiniame uždavinyje, kt. Dalyviams reikės būti atidiems ir pabandyti iššifruoti, kokie skaičiai yra užkoduoti būtent tos dienos užuominose.

Kodą sirgaliams reikės įvesti citadel.lt/kmt puslapyje – įvedus skaičius dalyviai iškart sužinos, ar jiems pavyko atspėti.

Viso Citadele KMT finalo ketverto savaitgalio metu „Cido“ arenoje bus laikomasi saugumo reikalavimų – arenoje apsilankysiantys žmonės privalės atlikti COVID-19 testus, patalpos bus dezinfekuojamos, naudojamos apsaugos priemonės.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris