Kėdainiuose –  užtikrinta šeimininkų pergalė
Foto: LKL/BNS

Kėdainiuose – užtikrinta šeimininkų pergalė

Autorius: LKL.lt
2021-04-11

Džiugus vakaras Kėdainiuose – taip galima apibūdinti Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynes, kuriose „Nevėžis-Optibet“ (8/20) 88:77 (22:16, 26:20, 22:18, 18:23) įveikė Klaipėdos „Neptūną“ (9/19).

Daugiau nei pirmas tris minutes Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai nesugebėjo sužaisti rezultatyviai, tuo metu Kėdainių krepšininkai atakavo kur kas sėkmingiau ir rungtynes pradėjo spurtu 7:0. 

Klaipėdiečių gretose iniciatyvos ėmėsi Žygimantas Janavičius, jis pelnė penkis taškus iš eilės ir pažadino komandos draugus, tačiau to neužteko, jog po pirmųjų 10 minučių svečiai rezultatą persvertų į savo pusę. Po pirmojo kėlinio „Neptūno“ komanda atsiliko 22:16.

Antrąjį kėlinį komandos pradėjo labai aktyviai, per antrą ketvirtį abi ekipos kartu pelnė 46 taškus (26:20), tačiau šeimininkai persvarą išlaikė savo rankose ir į pertrauką išėjo turėdami solidų 12 taškų pranašumą (48:36).

Trečią kėlinį šeimininkai nemažino tempo ir naudojosi kiekviena galimybe bei didino savo pranašumą. Po 30 rungtynių minučių švieslentėje rezultatas fiksafo užtikrintą „Nevėžis-Optibet“ pranašumą 70:54.

Ketvirtojo kėlinio metu klaipėdiečiai bandė mažinti atsilikimą, tačiau Kėdainių komanda sėkmingai atlaikė svečių bandymą spurtuoti ir pasiekė užtikrintą pergalę namų arenoje.

„Nevėžis-Optibet“: D. Vilys 20, J. Kazakauskas 17, R. Freire Luz 16.

„Neptūnas“: Ž. Janavičius 20, D. Gailius 12, M. Mažeika 8.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris