LKL akademiko dienoraštis. Karjeros diena
Foto: LKL

LKL akademiko dienoraštis. Karjeros diena

Autorius: LKL akademikas D. Šablinskas
2021-04-30

Šią savaitę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) projekto „LKL akademija“ nariai parengė nuotolinį pristatymą šalies aukštosioms mokykloms apie savo veiklą didžiausioje šalies krepšinio lygoje.

LKL Akademijos susitikimai su universitetais yra rengiami kiekvienais metais, siekiant papasakoti sportu besidomintiems studentams apie visą sezoną trunkantį bendradarbiavimą ir praktikos galimybes Lietuvos krepšinio lygoje.

Jau 6-tus metus LKL organizuojamas projektas kviečia išbandyti savo jėgas sporto komunikacijos, rinkodaros, viešųjų ryšių ir renginių organizavimo srityse bei iš arti susipažįstant su „Betsafe-LKL“ čempionate rungtyniaujančiais klubais.

Šių metų pristatymas buvo rengiamas virtualioje erdvėje, LKL akademijos laidos absolventai išsamiai pasidalino savo patirtimi bei nuveiktais darbais viso sezono metu: glaudus darbas su lygos klubais, įvairių reportažų kūrimas, dalyvavimas, pagalba ir veiklų įgyvendinimas Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyre, kitų renginių organizavimas ir darbas su lygos partneriais.

„LKL akademija yra puiki galimybė krepšiniu besidominčiam žmogui tapti didžiausios šalyje krepšinio organizacijos dalimi bei iš arčiau susipažinti su sporto vadybos ypatumais“, – kalbėjo akademikė Lina Bernotaitė.

Tuo tarpu akademikas Deividas Pupelis dalindamasis savo patirtimi atviravo, jog LKL akademija jam suteikė itin naudingų kontaktų tolimesniuose darbuose: „Kai kurios pažintys lėmė tai, jog šiuo metu atlieku dar vieną praktiką, tiesiogiai susijusią su karjeros galimybėmis ateityje“.

Akademijos vadovė Karolina Kairaitė teigia, jog tokie pranešimai yra svarbūs, siekiant informuoti studentus apie įvairias karjeros galimybes LKL organizacijoje: „Akademikų ir studentų susitikimai tikrai naudingi, nes jų metu atviroje diskusijoje yra proga detaliai susipažinti su akademijos veikla ir bei pačios akademijos nariais. Besibaigiant reguliariajam „Betsafe-LKL“ sezonui, LKL Akademijos dalyviai yra sukaupę tiek teorinės, tiek praktinės patirties, kuria jau gali dalintis ir įkvėpti kitus studentus, galbūt ateities akademikus.“

LKL akademijos projektas suteikia unikalią galimybę iš arčiau susipažinti su krepšinio užkulsiais bei dirbti krepšinio sferoje, o norint tapti LKL akademijos projekto dalimi, reikia užpildyti kandidato formą, kuri yra skelbiama rugpjūčio pabaigoje – rugsėjo pradžioje internetinėje svetainėje LKL socialiniuose tinkluose.

LKL akademikų veiklas rasite čia: https://www.lkl.lt/projektai/lkl-akademija arba „Instagram“ paskyroje @lklakademija.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris