LKL akademiko dienoraštis. 5-oji LKL konferencija

LKL akademiko dienoraštis. 5-oji LKL konferencija

Autorius: LKL akademikas D. Šablinskas
2021-05-07

Įvyko 5-oji LKL konferencija, kurią kartu su LKL organizavo LKL akademijos dalyviai.

„Tarptautinės lyderystės link“ – tokia tema šių metų konferencijoje pranešimus skaitė sporto industrijoje pripažinti lietuviai ir žymus svečias iš Vokietijos.

Nuotoliniame renginyje savo patirtimi dalinosi „RealMadrid TV“ žurnalistė ir laidų vedėja Karina Kvašniova-Yague, „FIBA Europe“ varžybų koordinatorius Gintaras Leonavičius, Pasaulinės antidopingo agentūros programų vystymo ir nacionalinių bei regioninių antidopingo organizacijų ryšių skyriaus atsakingoji specialistė Ieva Lukošiūtė-Stanikūnienė ir Denverio „Nuggets“ generalinio vadybininko pavaduotojas Tomas Balčietis.

Konferencijos pranešėjai papasakojo apie savo darbo ypatumus, reikalingas asmenines kompetencijas dirbant bei pasidalino savo patirtimi ir istorijomis, kaip jiems pavyko tapti lyderiais tarptautinėse organizacijose.

„Gyvenime yra viskas įmanoma jeigu tikrai to nori. Išsikelkite sau tikslus ir drąsiai bei kryptingai jų siekite.“ – tokiu palinkėjimu žiūrovams savo pranešimą baigė K. Kvašniova-Yague.

Šių metų LKL konferencijoje pranešimus skaitė ne tik žinomi lietuviai, bet ir svečias iš užsienio. Krepšinio klubo Miuncheno „Bayern“ vadovas Marko Pešičius pasidalino savo patirtimi klubo valdyme bei papasakojo, kas yra svarbu norint tapti geru savo srities specialistu.

„Šiais laikais teorinių žinių niekada nebus per mažai, todėl norint gerai išmanyti savo profesiją, privalu daug skaityti, domėtis, klausytis vyresnių ir diskutuoti su aplinkiniais. Kuo daugiau žinosite, tuo labiau būsite vertinami savo aplinkoje“ – kalbėjo jis.

LKL konferencijos organizavimas buvo patikėtas LKL akademijos dalyviams, kurie buvo atsakingi už konferencijos temą, renginio organizavimą ir įgyvendinimą. Taip projekto dalyviai galėjo pritaikyti teorines ir praktines žinias, kurias įgijo LKL akademijoje viso sezono metu.

LKL akademikų veiklą galite stebbėti https://www.lkl.lt/projektai/lkl-akademija arba „Instagram“ paskyroje @lklakademija.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris