M. Gecevičius susiejo ateitį su „Juventus“ klubu
Foto: LKL/BNS

M. Gecevičius susiejo ateitį su „Juventus“ klubu

Autorius: utenosjuventus.lt
2021-05-19

Artėjant lemiamoms 2020/21 metų sezono kovoms Utenos „Juventus“ klubas ne tik ruošiasi kautis dėl medalių krepšinio aikštelėje, tačiau ir sėkmingai atlieka ėjimus žaidėjų rinkoje. Aukštaitijos klubas sudarė naują dvejų metų sutartį su vienu šio sezono lyderių Martynu Gecevičiumi.

Naujas susitarimas galios 2021/22 bei 2022/23 metų sezonams bei jame nėra numatyta išpirkos galimybė.

Šiame „Betsafe-LKL“ čempionato sezone 33 metų 193 cm ūgio M.Gecevičius aikštelėje praleidžia po beveik 28 minutes, per kurias pelno po 11,3 taško (44,4 proc. dvitaškių, 37,9 proc. tritaškių, 90,5 proc. baudų), atlieka po 3,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja po 3,5 kamuolio bei renka po 14 naudingumo balų.

Geriausią savo šio sezono pasirodymą krepšininkas surengė Citadele Karaliaus Mindaugo taurės atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse, kuomet į Vilniaus „Ryto“ krepšį pelnė 26 taškus (7/9 tritaškiai, 5/5 baudos), atkovojo 5 kamuolius, surinko 35 naudingumo balus bei atvedė „Juventus“ komandą į turnyro finalo ketvertą.

„Tai, jog tokio kalibro ir patirties krepšininkas nusprendė pasirašyti naują sutartį, visų pirma yra didelis įvertinimas mūsų organizacijai. Martynas labai imponuoja mūsų komandos vyr. treneriui, todėl pasirašyti naują sutartį buvo vienas svarbiausių artėjančios vasaros darbų. Smagu, jog tai pavyko padaryti gerokai anksčiau. Visa organizacija tikisi, jog vasarą pavyks gauti kvietimą į vieną Europos turnyrų, todėl Martyno patirtis tarptautinėse arenose mums labai pravers“, – kalbėjo „Juventus“ klubo direktorius Eimantas Skersis.

Šiuo metu M.Gecevičius nerungtyniauja dėl balandžio pabaigoje įplyšusio blauzdos raumens, tačiau tikimąsi, jog krepšininkas jau padės „Juventus“ klubui kovoje dėl medalių.

Be M.Gecevičiaus, sutartis artėjančiam sezonui su „Juventus“ klubu taip pat turi Ignas Vaitkus, Vaidas Kariniauskas bei jaunieji Martynas Žvirblis ir Redas Šukšta.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris