Su Kaunu atsisveikinantis N.Hayesas: „Laikas čia buvo nuostabus“
Foto: LKL/BNS

Su Kaunu atsisveikinantis N.Hayesas: „Laikas čia buvo nuostabus“

Autorius: zalgiris.lt
2021-06-08

Amerikietis sparnus į Ameriką pakėlė ankstyvą antradienio rytą ir, kaip kalbėjo po trečiųjų finalo serijos rungtynių kalbėjo su „Žalgiris Insider“, tikėjo, kad „šalia sėdintis MVP (Thomasas Walkupas – past.) atliks savo darbą ir padės užbaigti sezoną po trijų serijos rungtynių“.

Kitą sezoną Kaune neberungtyniausiantis krepšininkas savo paskutinį interviu davė „Žalgiris Insider“ linksmai stebėdamas komandos draugus ir prisimindamas savo patirtį Lietuvoje.

„Man labai gerai sekasi per tokius chaotiškus laimės ir džiaugsmo momentus būti ramiam ir sugerti viską, kas vyksta aplinkui. Aš dabar pradedu daryti nuotraukas atmintyje, kad galėčiau vėliau viską po metų prisiminti. Dabar mane matote tokį iš šalies stebintį. Taigi, kai esu grupelėje, viską stebiu, bet išlieku ramus ir neįsitempęs“, – aiškino N.Hayesas.

„Žalgiris“ per trejas serijos rungtynes triskart įtikinamai įveikė Vilniaus „Ryto“ komandą, kuri serijos metu vidutiniškai įmesdavo tik po 72,7 taško, o rungtynes laimėdavo vidutiniu 16 taškų skirtumu.

N.Hayesas aiškino, kad būdamas stipriausias lygos klubas „Žalgiris“ turėjo viską daryti pagal griežtą tvarką.

„Sunku buvo iš tos pusės, nes žinojome, kad esame geriausia lygos komanda. Negalėjome praleisti nė vieno žingsnio ir iškart pereiti prie šventimo, – tikino žaidėjas. – Žiūrėti, kaip Jankis žaidė vos 40 sekundžių ir po to pirmas paima trofėjų… Nežinau, kas tai yra…. Aš jį myliu. Jis mano vyrukas. Jo pasiilgsiu labiausiai. Laikas čia buvo nuostabus. Myliu jus, draugužiai. Viskas buvo fantastiška.“

Per dvejus metus Kaune N.Hayesas užsirekomendavo ne tik kaip kruopščiai lietuvių kalbos mokęsis žalgirietis, bet kaip ir puikiai su komandos draugais sutaręs žmogus. Pats žaidėjas aiškino, kad „Žalgiryje“ atrado nuostabią komandinę atmosferą.

„Šios komandos aplinka primena koledžą: visi sutaria su vienas kitu, mėgaujasi būdami kartu. Retai pamatysi tokį brolišką ryšį profesionaliose komandose. Jankio pasiilgsiu labiausiai. Nėra nieko linksmiau, kaip su manimi angliškai kalbantis Jankis. Man patinka, kai jis nešvariai kalba per rungtynes. Tai – pats geriausias dalykas“, – teigė N.Hayesas.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris