Visos internetinės „Betsafe-LKL“ transliacijos – per „Go3”
Foto: LKL

Visos internetinės „Betsafe-LKL“ transliacijos – per „Go3”

Autorius: LKL.lt
2021-08-31

Naujajame 2021-2022 m. „Betsafe-LKL“ sezone krepšinio gerbėjai galės stebėti visas rungtynes tiesiogiai. Dėka naujosios „Go3“ ir LKL partnerystės Baltijos šalių žiūrovai galės matyti tiesiogiai visas reguliariojo sezono ir atkrintamųjų varžybų rungtynes per naujos kartos televiziją „Go3“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Krepšinio aistruoliai mėgausis daugiau nei 200 rungtynių per „Go3“ kasmet iki „Betsafe-LKL“ 2024/25 m.  sezono pabaigos.

„Nuolat judame pirmyn ir mūsų darbus stebi ne tik Lietuva. Jau ne pirmą sezoną jaučiame susidomėjimą iš Latvijos ir Estijos. „Betsafe-LKL“ čempionato komandų sudėtyse dažnai rungtyniauja visų Baltijos šalių atstovai, tikėtina jog taip bus ir šį sezoną. Džiaugiamės naujai prasidėjusiu bendradarbiavimu su Go3“, – sakė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

Jan Wykrytowicz, TV3 Grupės „PayTV Baltics“ generalinis direktorius teigia: „Džiaugiamės užmegzta daugiamete partneryste su LKL. Tai itin svarbus žingsnis mūsų sporto strategijoje. „Go3“ tapo tikru krepšinio centru, kuriame sirgaliai be reklamų gali mėgautis visomis įdomiausiomis svarbiausių lygų ir čempionatų krepšinio rungtynėmis. Žiūrovai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje gali patys pasirinkti, kada, kokiame ekrane ir kurias krepšinio rungtynes jie nori žiūrėti per „Go3“.

„Go3“ yra naujos kartos televizija, apjungianti išmanų televizijos kanalų pasirinkimą su septynių dienų archyvu, plačią filmų ir serialų pasiūlą bei geriausią sporto turinio pasiūlymą rinkoje. „Go3“ vartotojai gali mėgautis tiesioginiais televizijos kanalais, geriausiomis vietinėmis laidomis, populiariais užsienio filmais ir serialais, lokalizuotu vaikų turiniu ir geriausiomis tarptautinėmis sporto varžybomis.

Žiūrovai gali mėgautis „Go3“ ne tik Lietuvoje, bet ir keliaudami po Europos Sąjungą, Norvegiją, Islandiją bei Lichtenšteiną.

Naujos kartos televizija „Go3“ pasiekiama internete adresu www.go3.lt ir per programėles, veikiančias „Android“ ir „iOS“ operacines sistemas turinčiuose išmaniuosiuose įrenginiuose – telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose. Vaizdo turinį galima žiūrėti ir dideliuose ekranuose – 2016 m. ir naujesniuose „Samsung“ ir „LG“ televizoriuose bei kituose įrenginiuose su įdiegta  „Android TV“ programine įranga arba su specialiu „Chromecast“ priedėliu.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris