Rungtynes kontroliavę V.Šeškaus auklėtiniai vos šešiese susitvarkė su „Labas GAS“ klubu
LKL nuotr.

Rungtynes kontroliavę V.Šeškaus auklėtiniai vos šešiese susitvarkė su „Labas GAS“ klubu

Autorius: LKL.lt
2021-11-20

Virginijaus Šeškaus Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) laukė dar viena akistata su buvusia savo komanda ir ši pasibaigė pergalingai.

Jonavos „CBet“ (5/4) klubas savų sirgalių akivaizdoje 93:77 (23:12, 25:21, 16:18, 29:26) užtikrintai susitvarkė su Prienų „Labas GAS“ (0/10) klubu.

Mariaus Leonavičiaus auklėtiniai lieka vieninteliai neiškovoję nė vienos pergalės šio sezono „Betsafe-LKL“.

Jonavos komanda vertėsi vos šešių žaidėjų rotacija: Kahlilas Thomasas, Justinas Ramanauskas, Laimonas Kisielius, Edvinas Šeškus ir Vitalijus Kozys žaidė ilgiau nei pusvalandį, Lachalanas Andersonas – 23 minutes, pusantros minutės ant parketo pasirodė Nedas Rauluševičius.

Beje, likus pusantros minutės net penki Jonavos ekipos žaidėjai turėjo po 4 pražangas ir balansavo ant iškritimo iš žaidimo ribos.

K.Thomasas užfiksavo pirmą savo sezono dvigubą dublį – 16 taškų ir 14 atkovotų kamuolių.

Jonavos komanda rungtynes pradėjo geriau ir atitrūko gana greitai – 23:12. Vis tik Ignas Sargiūnas ir Rapolas Ivanauskas pradėjo geresnę prieniškių atkarpą (19:27), tad skirtumas mažėjo. Į tai „CBet“ reagavo: J.Ramanauskas bei E.Šeškus pataikė iš toli, K.Thomasas pridėjo porą dvitaškių, tad šeimininkų situacija vėl tapo geresne – 43:27. Po dviejų kėlinių „CBet“ buvo priekyje 48:33.

Nors potencialo priešintis „Labas GAS“ turėjo, po didžiosios pertraukos jų situacija negerėjo. Jau per pirmą trečio kėlinio minutę tritaškius smeigė V.Kozys bei J.Ramanauskas (54:33), o pirmuosius savo taškus po pertraukos „Labas GAS“ pelnė prabėgus trims su puse minutės. „CBet“ kontroliavo situaciją (62:43), o J.Ramanausko ir E.Šeškaus tolimi šūviai galutinai žlugdė prieniškius – 73:57.

Jau paaiškėjus mačo nugalėtojams ant parketo trumpam išbėgo Prienų ekipos naujokas Ivanas Perasovičius, kuris dėjimu pelnė ir debiutinius taškus. Iš viso jis rungtyniavo 73 sekundes.

Jonavos ekipa metė daugiau tritaškių nei dvitaškių – tikslą pasiekė 19 dvitaškių iš 36 ir 15 tritaškių iš 37.

„CBet“ ekipa iš viso atliko 29 rezultatyvius perdavimus, didžiausią indėlį į juos įnešė du žmonės – Laimonas Kisielius (11) bei Justinas Ramanauskas (10).

„CBet“: Justinas Ramanauskas 21 (5/13 trit., 10 rez. perd.), Edvinas Šeškus 19, Vitalijus Kozys 18, Kahlilas Thomasas 16 (14 atk. kam.), Laimonas Kisielius 11 (11 rez. perd.), Lachlanas Andersonas 8.

„Labas GAS“: Rokas Gadiliauskas (9 atk. kam.) ir Jovanas Kljajičius – po 16, Rapolas Ivanauskas (9 atk. kam.), Juwanas Durhamas ir Ignas Sargiūnas (6 rez. perd.) – po 10.

„Ketvirtose rungtynėse iš eilės dėkoju vyrams, nes žaidžiame šešiese. Dėkoju už pastangas, nors prieš tai ir pralaimėjome, bet žaidėme neblogai. Mums ši pergalė labai reikalinga. Esu labai patenkintas, kad žaisdami mėnesį šešiese daugiau niekas negavome traumų, nes krepšininkai žaidžia po 35 minutes – labai daug“, – po susitikimo kalbėjo V.Šeškus.

„Mūsų komanda, žiūrint iš šalies, nėra taip blogai sukomplektuota, kaip žaidžia pastaruoju metu. Vienintelis paaiškinimas – trenerio darbas, prisiimu kaltę ir už šias, ir kitas rungtynes“, – po pralaimėjimo sau karčių žodžių negailėjo M.Leonavičius.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris