V.Šeškaus viešnagė Prienuose pažymėta dar viena Jonavos ekipos pergale
LKL nuotr.

V.Šeškaus viešnagė Prienuose pažymėta dar viena Jonavos ekipos pergale

Autorius: LKL.lt
2021-12-29

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) sužaistos paskutinės rungtynės 2021-aisiais metais.

Jose Jonavos „CBet“ (7/7) komanda jau ketvirtą kartą sezone svečiuose 81:68 (11:14, 25:14, 28:25, 17:15) įveikė Prienų „Labas GAS“ (1/12) klubą.

Viena Virginijaus Šeškaus auklėtinių pergalė anksčiau fiksuota „Betsafe-LKL“ čempionate, dvi – „Citadele KMT“.

Prienų komanda kiek pozityviau pradėjo susitikimą (11:6), o didžiausią indėlį įdėjo gynyboje – „CBet“ neturėjo daug šansų rinkti taškus. Vis tik Lachlanas Andersonas antrajame ketvirtyje lygino rezultatą, o vėliau tritaškiu jį persvėrė (19:16), tačiau tolimais šūviais prabilo ir „Labas GAS“ atstovas Jovanas Kljajičius – 22:22.

Jonavos klubas pakeitė savo veidą dar iki didžiosios pertraukos ir ėmė rodyti energingesnį puolimą, tad tai žaibiškai davė vaisių – 55:38. Rapolas Ivanauskas nutraukė svečių siautulį ir pelnė 5 taškus paeiliui (43:55), bet Vitalijus Kozys priminė apie save bei leido „CBet“ saugoti dviženklę persvarą – 67:53. Situaciją toliau kontroliavo Virginijaus Šeškaus auklėtiniai, pergalę iškovoję užtikrintai.

Prienų klubas klydo net 23 kartus.

„CBet“ turėjo du ryškius vedlius. 25 taškus pelnęs bei 29 naudingumo balus surinkęs Evaldas Šalys gerino asmeninį sezono rezultatyvumo bei efektyvumo rekordą „Betsafe-LKL“. 18 taškų surinkęs ir 26 naudingumo balus sąskaitoje turėjęs Vitalijus Kozys žaidė efektyviausią sezono mačą.

„Labas GAS“: Ignas Sargiūnas 16, Rapolas Ivanauskas 15 (9 atk. kam.), Juwanas Durhamas 14 (7 atk. kam.), Jovanas Kljajičius 8, Justinas Jogminas 7.

„CBet“: Evaldas Šaulys 25 (5/7 trit.), Vitalijus Kozys 18, Laimonas Kisielius 11 (7 atk. kam.), Lachlanas Andersonas ir Edvinas Šeškus – po 8.

„Pasižiūrėjus į klaidas ir kokios jos – kai kurios nesuvokiamos protu, o patyrusi Jonavos ekipa už tai baudė. Jauna komanda, stabilumo trūksta, lyg apsidžiaugėme, bet vėl tenka galvoti: kas čia yra“, – apgailestavo Vidas Ginevičius.

„Laikėmės tam tikro plano, atsirado ir du lyderiai – Šaulys ir Kozys. Visi atrodė neblogai, galiu padėkoti, kad ir prieš Kalėdas pasiekėme pergalę, ir prieš Naujus metus. Po Naujųjų laukia sunkios rungtynės. Galiu vyrus tik pasveikinti“, – kalbėjo Virginijus Šeškus.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris