Prieš „Betsafe-LKL“ rungtynes skambės Ukrainos himnas
Foto: LKL

Prieš „Betsafe-LKL“ rungtynes skambės Ukrainos himnas

Autorius: LKL.lt
2022-03-02

Po pertraukos sugrįžtantis „Betsafe-LKL“ čempionatas – reguliaraus sezono finišo tiesiojoje. Komandos netrukus pradės svarbiausias dvikovas krepšinio aikštelėje, tačiau tiek komandų žaidėjai, tiek lygos teisėjai ir administracijos darbuotojai, kaip ir visas pasaulis, šiuo metu gyvena kitokiu ritmu.

Įvykiai Ukrainoje reikalauja visų dėmesio ir palaikymo, Lietuvos krepšinio lyga nelieka nuošalyje.

„Po FIBA atrankos lango „Betsafe-LKL“ čempionatas grįžta visiškai kitomis nuotaikomis. Kiekvieną dieną esame mintimis su Ukraina, su šios šalies žmonėmis. Kiekvienas padedame kaip galime – aukojame pinigus, siunčiame daiktus, einame į gatves ir kitaip išreiškiame palaikymą.

Lietuvos krepšinio lyga griežtai smerkia Rusijos pradėtą karą prieš Ukrainą. Negalime likti nuošalyje, tad visą šią savaitę vyksiančių rungtynių metu skirsime dėmesį ir išreikšime palaikymą Ukrainos tautai“, – kalbėjo LKL generalinė direktorė Rasa Liuimienė.

Šią savaitę vyksiančiose „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse, po komandų pristatymo bus pagerbti už savo šalies pamatines vertybes kovojantys Ukrainos žmonės, o krepšinio arenose skambės Ukrainos himnas.

„Betsafe-LKL“ čempionato rungtynes per skirtingų partnerių platformas gali stebėti 130 skirtingų pasaulio šalių, tikimės, jog šia iniciatyva pavyks atkreipti papildomo dėmesio ir palaikymo Ukrainos žmonėms“, – sakė LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliuga. 

Lietuvos krepšinio lygos komandos taip pat reiškia palaikymą – Vilniaus „Rytas“ skirs „Mėlyna ir geltona“ organizacijai po vieną eurą nuo kiekvieno parduoto bilieto į rungtynes iki sezono pabaigos, tuo tarpu Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ artimiausias savo rungtynes žais vilkėdami išskirtines aprangas su pavaizduotu Ukrainos herbu. Po rungtynių jos bus parduodamos ir visi iš aprangų uždirbti pinigai bus paaukoti Ukrainos žmonėms.

Pirmosios šios savaitės rungtynės vyks kovo 3 d. Panevėžyje. „Lietkabelio“ komanda savo namų arenoje priims Jonavos „Cbet“ ekipą. Šias rungtynes 18.15 val. tiesiogiai transliuos naujos kartos televizija Go3.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betsafe LKL (@betsafelkl)

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris