Dvikovą su „Žalgiriu“ pasitinkantis V. Šeškus: „Reikia laimėti“
Foto: LKL

Dvikovą su „Žalgiriu“ pasitinkantis V. Šeškus: „Reikia laimėti“

Autorius: bcjonava.lt
2022-04-07

„BetsafeLKL“ čempionate Jonavos „CBet“ komanda iškovojo tris pergales iš eilės ir dabar pasitinka vieną svarbiausių etapų sezone. 

Jau šį sekmadienį Jonavos sporto arenoje jonaviečiai priims Kauno „Žalgirį“, o ateinantį trečiadienį lauks Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ testas.

Apie pakilias nuotaikas, laukiančius iššūkius bei dabartinę padėtį turnyrinėje lentelėje – pokalbis su komandos vyr. treneriu V. Šeškumi.

– Treneri, kokiomis nuotaikomis pasitinkate sekmadienio rungtynes su Kauno „Žalgiriu“?

– Rungtynes pasitinkam tikrai geromis nuotaikomis, nes esame iškovoję tris pergales paeiliui, dauguma žaidėjų baigia pasveikti, tikimės mesti rimtą iššūkį kauniečiams. Nuotaikos tikrai geros, gaila dar Laimonas negalės mums padėti, bet visumoje po pergalių atmosfera komandoje visada gera.

 – Komanda, nepaisant visų problemų už aikštelės ribų, iškovojo tris labai svarbias pergales paeiliui. Kiek aktyviai sekate ir visų konkurentų rezultatus, kai lentelės viduryje tokia sumaištis?

– Nėra ką skaičiuoti, reikia laimėti. Nuo to skaičiavimo gali tik nudegti galutiniam variante. Skirtumas ar finišuoti ketvirtoje pozicijoje, ar šeštoje tikrai didelis. Tai ne tik namų aikštelės pranašumas, bet ir viso sezono įdėto darbo atspindys. Manau, mūsų komandai, kaip lygos debiutantams tikrai nebūtų blogas rezultatas finišuoti ir 6-oje vietoje, bet viduje norisi kuo aukštesnės pozicijos.

 – Lapkritį iš komandos išvykus Evaldui Beržininkaičiui, komandos trenerių štabo taip ir nepapildė joks asistentas, kaip pakomentuotumėte šią situaciją?

– Žinot, man asmeniškai norėjosi gerai pažįstamo žmogaus, o ne vien su geromis rekomendacijomis. Kitąkart nesinori rizikuoti, nes nežinai ką gausi. Dabar jau praėjo daug laiko ir belieka tik pagirti asistentą Paulių Malašauską, kuris tikrai atlieka nuostabų darbą viso sezono metu.

 – Ar galima sakyti, kad ši Jonavos komandos sudėtis bus stipriausia nuo šio sezono pradžios? Kokia situacija su traumuotais žaidėjais?

– Prisimenant pirmąsias sezono rungtynes, tai mes jas žaidėme irgi pilnos sudėties. Aišku, dabar esame pasistiprinę naujoku, dauguma žaidėjų jaučiasi gerai, tik gaila, kad dar Laimonas Kisielius negalės padėti. Visumoje negalime galvoti tik apie save, nes „Žalgiriui“ šios rungtynės bus taip pat labai svarbios. Jie negali pralaimėti, kad neužleistų pirmosios vietos turnyrinėje lentelėje. Sekmadienį tikrai laukia labai sunkios rungtynės.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris