7-osios LKL Akademijos MVP: „Dar projekto metu sulaukdavome pasiūlymų dirbti sporto organizacijose“
Foto: LKL

7-osios LKL Akademijos MVP: „Dar projekto metu sulaukdavome pasiūlymų dirbti sporto organizacijose“

Autorius: LKL Akademija
2022-09-06

Registracijos anketą rasite čia. Pirmasis atrankos etapas vyks iki rugsėjo 19 d. (imtinai). Į antrąjį atrankos etapą atrinkti kandidatai bus informuoti asmeniškai. Kilus papildomiems klausimams kviečiame kreiptis el. paštu [email protected]

7-ojo LKL akademijos sezono MVP tapusi Indrė Cibulskaitė džiaugiasi priimtu sprendimu prisijungti prie projekto veiklos: „Vos prieš metus nebūčiau pagalvojusi, kad atsidursiu ten, kur esu dabar, tačiau esu labai laiminga nusprendusi užpildyti LKL Akademijos atrankos anketą. Projektas privertė mane išeiti iš komforto zonos, norėjau išnaudoti kiekvieną gautą galimybę ir nesigailėti kažko nepadariusi. Labai džiaugiuosi gavusi MVP apdovanojimą - kaip įvertinimą ir ženklą, kad einu tinkama linkme“.

– Indre, kaip nusprendei dalyvauti LKL akademijos projekte?

– Gyvenau ir dirbau užsienyje, tačiau prasidėjus pandemijai nusprendžiau grįžti į Lietuvą. Nors dirbau mėgstamą darbą, galvoje jau seniai kirbėjo mintis pabandyti atrasti karjeros sritį, kurioje jausčiausi laiminga. Krepšinis lydėjo mane visą gyvenimą ir yra viena didžiausių mano aistrų, tad draugų ir šeimos skatinama, nusprendžiau stabdyti darbus ir įstojau mokytis sporto vadybos. Panašiu metu internete pastebėjau LKL akademijos atrankos anketą. Nemeluosiu, šiek tiek dvejojau ar turiu užtektinai drąsos ir patirties dalyvauti tokiame projekte ir taip kardinaliai keisti savo gyvenimą – į pagalbą vėl atėjo draugai, kurie stipriai mane palaikė ir neleido pasiduoti.

– Projektas tau baigėsi ypač įsimintinai – sezono uždarymo šventėje atsiėmei MVP apdovanojimą. Kaip klostosi tavo gyvenimas po LKL akademijos?

– Tiek projekto metu, tiek jam pasibaigus, akademijos nariai sulaukdavo pasiūlymų stažuotis ar dirbti įvairiose organizacijose. Metų pradžioje pradėjau stažuotis Panevėžio „7bet – Lietkabelio“ komandoje, dirbau su grafiniu dizainu, o šiame sezone jau oficialiai prisistatysiu kaip šio klubo marketingo projektų vadybininkė.

– Ką tau suteikė projektas?

– Žinių, patirties, pažinčių. Nuo pat pirmų akimirkų supratau, kad esu ten, kur noriu būti. Į darbus nėriau stipriai motyvuota ir stengiausi įrodyti, kad esu čia ne veltui. Neturėjau jokių stipriai išugdytų įgūdžių kaip kiti kolegos, tačiau turėjau daug noro – projekto metu daugiausiai dirbau ties vizualiniu turiniu ir skaitmenine komunikacija, nors iki tol savęs šiose srityse niekada nemačiau. LKL akademija leido man atsiskleisti kaip asmenybei ir pažinti save iš kitos pusės.

– Stažuotė Lietuvos krepšinio lygoje truko 8 mėnesius. Kas labiausiai įsiminė?

– Kiekviena diena praleista šiame projekte atnešdavo vis naujų dalykų. Labai mėgstu lankytis sporto renginiuose, tad jei tik būdavo galimybė, visada keliaudavau į rungtynes. Dalyvaujant projekte turime galimybę stebėti renginius iš visai kitos pusės, tad jų metu stengiausi sugerti kuo daugiau informacijos ir patirties ateičiai. Didžiausias renginys, kuriame teko dalyvauti ir prisidėti prie organizatorių – Citadele KMT finalo ketverto savaitgalis.

Teko į rankas pirmą kartą imti profesionalią kamerą, mokytis montuoti, turėjau galimybę pati kalbinti žaidėjus. Projektui prasidėjus turėjau menkus vizualinių programų įgūdžius, o jam baigiantis jau buvau prisidėjusi net ir prie lygos pagrindinių socialinių tinklų paskyrų vizualizacijų.

Akademijos nariai turi galimybę save realizuoti ne tik vizualinio turinio srityje, į kurią aš nukrypau, bet ir daugelyje kitų sričių – daug nedvejojus ir jei tik būtų įmanoma, dalyvaučiau projekte dar kartą ir semčiausi patirties kitose krepšinio industrijos srityse.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris