Šiauliuose – galimybė pasigrožėti Citadele KMT trofėjumi
Foto: LKL

Šiauliuose – galimybė pasigrožėti Citadele KMT trofėjumi

Autorius: LKL.lt
2023-01-27

Iki Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto likus vos kelioms savaitėms, turnyro trofėjus jau atkeliauja į Šiaulius.

Citadele KMT taurė nuo sausio 27 d. iki vasario 17 d. įsikurs viename populiariausių Šiaulių miesto barų „Dramaturgas“, kuri tampa oficialia Citadele KMT trofėjaus ambasada ir turnyro dūzgių vieta.

Baro svečiai turės ne tik galimybę pasigrožėti beveik 16 kilogramų sveriančiu ir 24 karatų auksu padengtu meno kūriniu, bet ir sužinoti ypatingą nuolaidos kodą bilietams į lemiamas turnyro kovas.

„Nepaisant to, kad Šiaulių komanda į finalo ketvertą nepateko, akivaizdžiai matome, kad Saulės mieste krepšinis mylimas ir mūsų sprendimas Šiauliuose surengti Citadele Karaliaus Mindaugo taurės finalą pasiteisino.

Matome, kad miestas gyvena šios šventės laukimu, o žiūrovai tiesiog šluoja bilietus. Siekdami sustiprinti laukimo emociją, sudarome sąlygas šiauliečiams iš arti susipažinti su nuostabia Citadele KMT čempionų taure“, – sakė LKL vykdomasis direktorius Justinas Liaudinskas.

Iki šiol Citadele KMT taurė viešai eksponuojama buvo tik arenose, kuriose tuo metu vyko finalo ketverto kovos, todėl tai – išskirtinė proga gyvai išvysti čempionų taurę, kuri vasario 19 d. Šiaulių arenoje bus įteikta Citadele KMT nugalėtojams.

Per septynerius metus trunkančią turnyro istoriją taurę į viršų yra kėlę tik dviejų klubų kapitonai – 2016 ir 2019 m. tai darė Vilniaus „Ryto“ krepšininkai Antanas Kavaliauskas ir Chrisas Krameris, o net penkis kartus – 2017, 2018, 2020, 2021 ir 2022 m. – tokią privilegiją turėjo Kauno „Žalgirio“ vedlys Paulius Jankūnas.

„Labai džiaugiamės Lietuvos krepšinio lygos sprendimu Šiauliuose organizuoti vieną svarbiausių renginių šalies krepšinio sezone.

Šiauliečiai išties labai myli krepšinį, tik dar turime bendrai pasistengti, kad šalia vyrų atsirastų ir moterų krepšinis. Tai dar sustiprintų šią sporto šaką, suvienytų gerbėjus“, – sakė Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketvertas Šiaulių arenoje vyks vasario 18-19 dienomis. Šis krepšinio renginys Šiauliuose organizuojamas pirmą kartą.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris