Citadele KMT Super VIP bilietas – tarsi sėdėtumėte ant komandos suoliuko
Foto: LKL

Citadele KMT Super VIP bilietas – tarsi sėdėtumėte ant komandos suoliuko

Autorius: LKL.lt
2023-01-27

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) likus mažiau nei mėnesiui iki didžiausios krepšinio šventės Lietuvoje – Citadele Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto, pristato Super VIP bilietą, subalansuotą išskirtinės patirties trokštantiems krepšinio aistruoliams, kuris renginiu leis mėgautis taip, tarsi sėdėtumėte ant komandos suoliuko.

Tik aštuonios tokios ypatingos vietos visoje arenoje – po keturias prie rungtyniaujančių komandų suoliukų. Super VIP bilietas garantuos geriausią patirtį krepšinio gerbėjams.

Įsigiję šį bilietą, krepšinio sirgaliai patogiai savo automobilį galės statyti atskiroje automobilių stovėjimo aikštelėje, o į areną pateks be eilių, pro atskirą VIP įėjimą.

Kiekvienas įsigijęs Super VIP bilietą dovanų gaus išskirtinę Citadele KMT finalo ketverto atributiką bei kitas renginio partnerių dovanas.

Bilietus galite įsigyti čia.

Super VIP bilietų savininkų taisyklės:

  • Sėdėkite tik savo bilietuose nurodytose vietose ir parodykite bilietus apsaugai jei yra prašoma.
  • Žaidimo metu atsistoti ir/ar stovėti negalima. Jei Jums reikia palikti savo vietą rungtynių metu, prašome išeiti tik pertraukų metu.
  • Negalima kištis į žaidimo eigą arba jį trikdyti.
  • Negalima įeiti į aikštelę arba į ją mėtyti daiktus.
  • Negalima į VIP parketines vietas įsinešti, turėti didelių daiktų, tokių kaip: plakatai, asmenukių lazdos, vėliavos ir pan. Arenos apsauga pasilieka teisę atimti tokius dalykus, jei jie mano, kad jie yra pavojingi ir/ar kelia grėsmę žaidėjams, treneriams, teisėjams, sekretoriatui, žiniasklaidos darbuotojams ir televizijos transliacijoms.
  • Dėl netinkamo elgesio, nukreipto į žaidėjus, trenerius, teisėjus, sekretoriato darbuotojus ir sirgalius galite būti pašalintas iš arenos.
  • Negalima rodyti ženklų ar dėvėti drabužius, kurie gali būti nepadorūs, įžeidžiantys.
  • Negalima trukdyti žiniasklaidos darbuotojams, operatoriams, kurie gali būti netoli Jūsų ar aikštelės, ar liesti jų kameras bei kitą techniką.
  • Organizatorius turi teisę išvesti iš VIP parketinių vietų asmenis, kurie nesilaiko šių nurodymų ir atšaukti visus jo turimus bilietus.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris