Prasideda 30-mečio svajonių komandos rinkimai!
Foto: LKL

Prasideda 30-mečio svajonių komandos rinkimai!

Autorius: LKL.lt
2023-02-09

Parduotuvė DEPO kartu su Lietuvos krepšinio lyga (LKL) organizuoja krepšinio sirgaliams unikalų balsavimo maratoną.

Kiekvienam krepšino sirgaliui svarbią žinią paskelbė LKL ir namų, sodo, remonto ir statybinių medžiagų parduotuvių tinklas DEPO.

Viena didžiausių „daryk pats“ segmento įmonių – DEPO – nuo šiol bus pagrindinė LKL rėmėja, palaikanti lygą, jos žaidėjus ir sirgalius pakeliui į naujas viršūnes. DEPO pabrėžia ypatingą sirgalių ir rėmėjų reikšmę krepšiniui.

„Krepšinis – tai žaidimas, kuriame pagrindinės žvaigždės dažniausiai yra žaidėjai. Žinoma, pelnytai. Tačiau svarbu nepamiršti, kad gero krepšinio be sirgalių nebūna! Kaip ir bet kokių namų, sodo ar remonto darbų be tikrų darytojų. O darbštūs darytojai visada buvo mūsų draugai – tiek tie, kurie uoliai darbuojasi savo namuose ir soduose, tiek tie, kurie aktyviai palaiko saviškius tribūnose“, – pabrėžia DEPO rinkodaros direktorius Rimants Jugans.

„Be galo smagu tapti partneriais su savo srities profesionalais ir lyderiais, o DEPO būtent tokie ir yra. Jau dabar turime idėjų, kaip mūsų bendradarbiavimas gali būti visiems naudingas, todėl neabejoju, kad ir ateityje mūsų laukia dar ne vienas sėkmingas projektas“, – teigė LKL prezidentas Remigijus Milašius

Įsitikinę, kad Lietuvoje yra ne tik profesionalių krepšininkų, bet ir profesionalių bei krepšinį išmanančių sirgalių, DEPO ir LKL pradeda unikalų balsavimo maratoną.

Jo tikslas – išrinkti 30 visų laikų LKL geriausių krepšininkų, kuriuos išrinks vieni profesionaliausių krepšinio sirgalių pasaulyje – Lietuvos krepšinio sirgaliai! Balsavimo maratonas unikalus tuo, kad geriausius krepšininkus renka ne speciali komisija ar matematinė formulė, o žmonės – aistringi krepšinio sirgaliai, kurie žaidėjams duoda milžinišką energijos užtaisą. Kurie savo laisvadienius praleidžia kartu su savo komanda. Kurie kiekvieną kamuolį meta į krepšį kartu su žaidėjais.

Skaičius 30 pasirinktas siekiant pagerbti 1993 m. įkurtą Lietuvos krepšinio lygą, kuri šiemet švenčia 30-ajį jubiliejų. Balsuoti galima vieną kartą per dieną iki birželio 1 d., kiekvieną dieną sukuriant savo auksinę komandą iš 5 žaidėjų.

Pasibaigus balsavimo maratonui, 30 daugiausiai balsų surinkusių žaidėjų bus apdovanoti specialiais jubiliejiniais prizais.

Parduotuvių tinklas DEPO ir LKL kviečia Lietuvos krepšinio gerbėjus kurti savo geriausių žaidėjų sąrašą. Šio balsavimo rezultatai liks Lietuvos krepšinio istorijoje kaip pirmasis krepšinio sirgalių sudarytas LKL geriausių visų laikų žaidėjų sąrašas. Savo balsą atiduokite čia.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris