8-ojo sezono LKL akademija powered by Citadele –  socialiai atsakinga ir aktyviai dalyvaujanti lygos gyvenime
Foto: LKL akademija powered by Citadele

8-ojo sezono LKL akademija powered by Citadele –  socialiai atsakinga ir aktyviai dalyvaujanti lygos gyvenime

Autorius: LKL akademija powered by Citadele
2023-03-20

Spalio mėnesį veiklą krepšinio industrijoje pradėjusi 8-oji LKL akademijos powered by Citadele projekto dalyvių laida jau 5 mėnesius aktyviai dalyvauja lygos bei jos vienijamų klubų veikloje.

Be jau tradicinių veiklų sporto komunikacijos, rinkodaros ir renginių organizavimo srityse, strategine šio sezono kryptimi buvo pasirinkta krepšinio ir verslo sąveika atsispindėjo jau ir įvadiniame susitikime, kurio metu Citadele banko valdybos narys ir verslo bankininkystės tarnybos vadovas Baltijos šalims Vaidas Žagūnis pasidalino įžvalgomis, kam sportui reikalingas verslas, o verslui sportas bei sporto rėmimo tema diskutavo su šios laidos nariais.

Vieno iš perspektyviausių regiono bankų atstovai ir toliau bendraus su LKL akademijos powered by Citadele nariais, siekdami suteikti aukščiausio lygio rinkodaros bei finansinio raštingumo žinias.

Projekto komanda įvairiapusiškai prisideda ir prie renginių bei projektų koordinavimo. Taikliausio snaiperio atrankas po visą Lietuvą, kurias vainikavo didysis finalas Kauno „Akropolyje“, vykdė būtent šio sezono projekto nariai.

„Koordinuoti „Betsafe Vieno šūvio ‘23“ konkursą buvo malonus iššūkis – aplankyti visas „Betsafe – LKL“ klubų arenas ir jose užtikrinti sklandų atrankos įvykdymą. Smagu buvo tai, jog sulaukėme išties didelio dėmesio – gausų būrį norinčiųjų išbandyti savo taiklumą sutikdavome visose arenose – tai patvirtina, jog lietuviai yra linkę dalyvauti su krepšiniu susijusiose veiklose,“ – savo patirtimi pasidalino atrankos organizacinės grupės atstovė Gustė Andriulionytė.

LKL akademijos powered by Citadele nariai nepamiršta ir socialinės atsakomybės svarbos – pasibaigus didžiosioms metų šventėms, Elzė Alesin aplankė labdaros ir paramos fondą „Rugutė“, teikiantį visokeriopą pagalbą onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams ir jų šeimoms.

Fondo vadovei Editai Abrukauskienei E. Alesin ne tik perdavė stalo žaidimus ligoninių palatose esantiems vaikams, bet ir diskutavo, kokios būtinos yra teigiamos emocijos sėkmingoje kovoje su liga.

Dieną prieš Citadele KMT finalinio ketverto savaitgalį LKL akademija powered by Citadele lankėsi Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijoje. Projekto atstovai moksleivius supažindino su LKL akademijos powered by Citadele vykdomomis veiklomis bei kasdieniais iššūkiais.

Iškart po šio pokalbio gimnazistai turėjo šansą išbandyti savo jėgas taikliausių tritaškininkų konkurse, kuriame varžėsi ir „Šiaulių“ krepšininkai, tarp jų buvo ir „Betsafe Casino“ snaiperio konkurso dalyvis Kyle‘as Mangasas.

Pasitikrinę savo sugebėjimus ir pasivaržę su profesionalais, taikliausieji buvo apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais. Pasibaigus vizitui mokykloje, projekto komandos laukė ypatingai intensyvus savaitgalis – vienas svarbiausių Lietuvos metų sporto renginių – Citadele Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertas!

Šio sezono metu LKL akademija powered by Citadele pradėjo bendradarbiauti su Vilniaus regioniniu karjeros centru, suteikdama galimybę perspektyviausiems ir labiausiai motyvuotiems 10-12 klasių moksleiviams pabendrauti su sporto vadybos, komunikacijos bei rinkodaros specialistais ir išgirsti bei pamatyti, kaip atrodo potencialios bei juos dominančios darbo vietos.

„Kadangi aš nepaprastai domiuosi psichologija, nusprendžiau atrasti tą sritį, kuri man efektyviausiai iš visų kitų išstumia absurdiškas mintis, nerimą ir greičiausiai padeda atsipalaiduoti. Žinoma, tai buvo sportas, kuris mane žavi tuo, kad nepaisant suteikiamos galimybės išjudėti visą negatyvią energiją, jis vis dėlto turi tam tikrą savo rutiną, kuri kiekvienai sporto šakai, o ypatingai krepšiniui, suteikia žavesio.

Kai tik sužinojau, jog moksleiviams yra suteikiama galimybė šešėliauti LKL akademijos powered by Citadele projekte, supratau, jog negaliu praleisti progos iš arčiau susipažinti su šios srities veiklų organizavimu ir kas dar nuostabiau – prisidėti prie tokios reikšmingos organizacijos darbų viešinimo“, – savo patirtimi dalinosi abiturientė Ieva Visockytė.

Visą LKL akademija powered by Citadele dalyvių veiklą kviečiame stebėti projekto Instagram paskyroje.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris