LKL partnerių gretose – STIHL
Foto: LKL

LKL partnerių gretose – STIHL

Autorius: LKL.lt
2023-04-21

Pavasaris – metas, kai prasideda ne tik lemiamos „Betsafe-LKL“ kovos, bet ir duodamas startas sodo darbų sezonui. Startuoti šiuose darbuose Lietuvos krepšinio lyga (LKL) siūlo su sodo ir miško priežiūros technika ir įranga STIHL.

STIHL, kuris jau ilgą laiką yra Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) partneris, nuo šio sezono dar labiau neria į krepšinį, tapdamas lygos partneriu.

„Betsafe-LKL“ socialiniuose tinkluose būtent STIHL kiekvieną savaitę pristato gražiausią savaitės momentą.

Kaip ir LKL, šiemet Mocevičiaus firma „Ginalas“, oficiali STIHL produkcijos importuotoja Lietuvoje, švenčia 30-ąjį savo jubiliejų.

„Mes vadovaujamės nuostata, kad kiekviena įmonė yra ją supančios bendruomenės dalis. Todėl jau ne vienerius metus remiame Lietuvos sporto bendruomenę. Esame laimingi galėdami prisidėti ir prie krepšinio kultūros“, – bendradarbiavimu džiaugėsi įmonės vadovas Gintas Mocevičius.

„Turbūt niekam nereikia pristatinėti STIHL, tai – kokybės garantas. Tiek lyga, tiek mūsų draugai šiemet švenčia gražų jubiliejų, o tai – puiki proga suvienyti jėgas ir žengti koja kojon. Kartu būsime dar geresni ir stipresni, tuo neabejoju“, – apie naują partnerystę kalbėjo LKL prezidentas Remigijus Milašius.

STIHL vardas – tai aukščiausia kokybė, brandi technika ir praktiškos naujovės. STIHL įrenginiai yra plačiai pripažinti profesionalų ir namų vartotojų, kurie renkasi kokybiškus gaminius kasdieniams darbams miškininkystėje ir žemės ūkyje, sodininkystėje, kraštovaizdžio priežiūroje, statybose ar darbams nuosavame kieme.

STIHL žvelgia į ateitį ir nuolatos investuoja į inovacijas, įrenginių gamybą ir yra lyderiaujantis prekės ženkals akumuliatorinių įrenginių, vejos robotų ir skaitmeninių produktų segmentuose. Šiuo metu tai vienos perspektyviausių ir sparčiausiai augančios prekių grupės.

STIHL gaminiai parduodami daugiau nei 70-yje specializuotų prekybos vietų Lietuvoje. STIHL įrenginius taip pat galima įsigyti „Ginalas“ internetinėje parduotuvėje.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris