LKL akademijos powered by Citadele projekto narių veikla lygos vienijamuose klubuose: „Galimybė prisidėti prie komandų veiklos suteikia pačias geriausias emocijas“
Foto: LKL akademija powered by Citadele

LKL akademijos powered by Citadele projekto narių veikla lygos vienijamuose klubuose: „Galimybė prisidėti prie komandų veiklos suteikia pačias geriausias emocijas“

Autorius: LKL akademija powered by Citadele
2023-05-10

Tam, kad sukurti patrauklų krepšinio produktą dirba įvairiausių sričių atstovai. Nuo krepšininkų iki medikų, nuo teisininkų iki komunikacijos specialistų. Prie „Betsafe – LKL“ lygos ir jos vienijamų klubų veiklos aktyviai prisideda ir 8-oji LKL akademijos powered by Citadele projekto komanda, besispecializuojanti krepšinio vadybos, rinkodaros ir projektų valdymo, komunikacijos bei renginių organizavimo srityse.

8-osios LKL akademijos powered by Citadele komandos narys Lukas Pupeikis jau nuo mažens pamilo krepšinį.

„Šį sportą pamėgau dar vaikystėje. Būdamas šešerių metų pradėjau lankyti krepšinio treniruotes ir tai dariau iki 12 klasės. Meilė krepšiniui labiausiai ir traukia dirbti šioje srityje, nes visada būnu arti savo mėgstamiausios sporto šakos ir dirbti einu su šypsena“.

2022 m. L. Pupeikiui atsivėrė naujos durys – prisijungus prie LKL akademija powered by Citadele projekto, jis prisijungė prie Vilniaus „Ryto“ administracijos kasdieninės veiklos.

„Visų pirma, norėčiau padėkoti visai „Ryto“ administracijai, ypatingai Petrui Jasiūnui, už suteiktą šansą prisidėti prie klubo darbų. Teko dirbti su jų internetine svetaine, rėmėjų sutartimis ir įsipareigojimais. Šiuo metu atlieku ir savanorių vadovo pareigas – paskirstau darbus ir prižiūriu, kad jie atliktų savo užduotis prieš, per ir po rungtynių“.

Kita LKL akademijos powered by Citadele narė, Aistė Daukševičiūtė krepšiniu domėjosi nuo pat mažens. Dabar mergina gavo progą prisijungti prie krepšinio organizacijos – „Nevėžis-Optibet“ ir kaip pati sako, čia ji gavo unikalią galimybę atlikti skirtingas užduotis ir pamatyti krepšinio užkulisius

„Buvau auginama būti tikra krepšinio sirgale. Jau kurį laiką svarsčiau apie studijas rinkodaros srityje, tačiau buvimui šalia krepšinio pasaulio puikiu pasirinkimu tapo LKL akademija powered by Citadele.

Tenka daug prisidėti prie namų rungtynių Kėdainiuose, pradedant pasiruošimu VIP ložėse, rungtynių metu vykstančių konkursų, atributikos prekybos koordinavimu, baigiant scenarijaus parengimu vedėjui bei komunikacija su visais rungtynių programos dalyviais.

Ne rungtynių metu tenka atlikti žiūrimumo ataskaitas, ruošti pasiūlymus įmonėms, bei komunikuoti su naujais partneriais“. 

Daugeliui gali kilti klausimas, ko reikia, kad taptum krepšinio pasaulio atstovu – darbuotoju ar savanoriu. Anot Aistės Daukševičiūtės, viskas labai paprasta:

„Mano manymu žmogus sporto sektoriuje turi būti lankstus, kadangi neretai susiduriame su netikėtomis situacijomis prie kurių reikia prisitaikyti ir sugebėti nedelsiant rasti naujus sprendimus. Taip pat labai svarbu efektyviai komunikuoti, jog darbas būtų sklandus ir organizuotas“.

Lukas Pupeikis taip pat rado apibūdinimą puikiam sporto pasaulio žmogui: „Pagrindinė savybė – meilė tam sportui, kuriame dirbi. Visą gyvenimą mano hobis buvo ir yra krepšinis, todėl prisidėjimas prie komandos suteikia pačias geriausias emocijas. Žinoma, savybės priklauso ir nuo to, kokias pareigas atlieki, tačiau komunikabilumas, laiko planavimas ir darbštumas yra begalo svarbios savybės sporto sektoriuje.“.

LKL akademijos powered by Citadele narių veiklą kviečiame stebėti projekto Instagram paskyroje .

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris