Naujasis „Wolves“ sporto direktorius – D. Zavackas
Foto: bcwolves.com

Naujasis „Wolves“ sporto direktorius – D. Zavackas

Autorius: bcwolves.com
2023-10-06

Antrąjį savo istorijoje sezoną pradėjusio Vilniaus „Wolves“ klubo sportine veikla nuo šiol rūpinsis patyręs krepšinio vadybos specialistas Donatas Zavackas.

Sporto direktoriaus pareigas ėjęs Tomas Inčikas nuo šiol bus atsakingas už tarptautinius klubo projektus ir plėtrą. Jis taip pat tęs darbą klubo valdyboje.

„Tomas prisiėmė atsakomybę ir pareigas pačiu sudėtingiausiu klubui metu, kai reikėjo suvaldyti žaibiškai besikeičiančią situaciją bei priėminėti svarbius sprendimus, mūsų jaunai organizacijai žengiant pirmuosius žingsnius. Dabar, kai viskas stabilizavosi, turime vykdyti tas veiklas, kuriose galime geriausiai išnaudoti savo kompetencijas ir žinias. Tomas yra sukaupęs solidžią patirtį vystant tarptautinius ryšius ir vykdant projektus įvairiose šalyse. Lietuviško krepšinio eksportas yra viena iš mūsų klubo veiklos krypčių. Todėl Tomo patirtis ir gebėjimai čia bus ypatingai svarbūs ir ženkliai prisidės prie tarptautinės mūsų organizacijos plėtros“, – kalbėjo „Wolves“ klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas.

Naujuoju sporto direktoriumi tapęs D. Zavackas į „Wolves“ persikėlė iš Vilniaus „Ryto“, kuriame taip pat užėmė sporto direktoriaus poziciją. Jis ženkliai prisidėjo prie to, kad šis klubas prieš metus džiaugtųsi „Betsafe-LKL“ čempionų žiedais, o praėjusiame sezone tik po įnirtingos kovos penkių rungtynių finalo serijoje nusileido Kauno „Žalgiriui“.

„Džiaugiamės, jog prie komandos sutiko prisijungti puikius rezultatus krepšinio vadybos srityje ne kartą pasiekęs ir solidžią patirtį sukaupęs Donatas Zavackas. „Wolves“ komandai keliami labai ambicingi tikslai, todėl tikimės, kad toks papildymas krepšinio visuomenėje žinomu specialistu padės sustiprinti sportinę klubo dalį. Donatas bus atsakingas už klubo sportinės strategijos įgyvendinimą, komandos komplektavimą ir žaidėjų tobulėjimą, o taip pat už komunikaciją tarp klubo administracijos ir komandos“, – kalbėjo R. Kaukėnas.

Nuo 2017 iki 2020 m. būdamas Klaipėdos „Neptūno“ ekipos sporto direktoriumi, D. Zavackas jai padėjo dusyk užlipti ant trečiojo šalies čempionato apdovanojimų pakylos laiptelio

„Tai, kokiu greičiu „Wolves“ organizacija įsiliejo į Lietuvos krepšinio rinką ir siekia tapti viena iš lyderiaujančių komandų, rodo tvirtą ryžtą ir dideles ambicijas, kurios sutampa su mano asmeninėmis ambicijomis visada siekti aukštų tikslų. Klubo viziją aptarėme su jo vadovais. Tikiuosi, kad mano patirtis ir sukauptos žinios padės klubui eiti į priekį“, – teigė naujasis „Wolves“ sporto direktorius D. Zavackas.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris