Sirgalių nuomonė „Scorestars“ spėlionėje: aiški hierarchija, MVP kandidatai ir pretendentai driokstelėti rezultatyvumu
„Betsafe-LKL“ nuotr.

Sirgalių nuomonė „Scorestars“ spėlionėje: aiški hierarchija, MVP kandidatai ir pretendentai driokstelėti rezultatyvumu

Autorius: LKL.lt
2024-02-16

Citadele Karaliaus Mindaugo taurė (Citadele KMT) pasiekė finišo tiesiąją ir jau netrukus paaiškės, ar pirmasis sezono trofėjus dar bent metams liks Kaune, ar jį į savo miestą išsiveš savaitgalį čia besisvečiuosiantys Vilniaus, Panevėžio ar Šiaulių klubai.

Artėjant didžiausiai šalies metų krepšinio šventei, oficiali „Betsafe-LKL“ fantasy žaidimo platforma „Scorestars“ kviečia dalyvauti Citadele KMT finalo ketverto spėlionėje ir taip pretenduoti į tūkstančio eurų piniginį prizą. Jis atiteks vienam laimingajam, pateikusiam visiškai tikslų spėjimą. Jei tokių orakulų atsiras daugiau nei vienas, nugalėtojas bus renkamas burtų keliu.

Verta suskubti ir išreikšti savo nuomonę jau dabar, kadangi spėjimus galite atlikti iki rytojaus (vasario 17 d.) 12.00 valandos. Tai galite padaryti čia.

Savo spėjimus pateikus jau keliems tūkstančiams sirgalių, išryškėjo tendencijos ir fanų išskiriami favoritai laimėti komandinius ir individualius trofėjus ar surengti išskirtinius pasirodymus.

Kone 75 procentai sirgalių Citadele KMT auksą prognozuoja Kauno „Žalgiriui“. Beveik 22 proc. finale mato Vilniaus „Ryto“ triumfą. 3 proc. sirgalių tikisi išvysti, kaip Citadele KMT taurę kelia Panevėžio „7bet-Lietkabelis“. Vos 3 žmonės nugalėtojais pasirinko „Šiaulius“.

Tokia hierarchija atsispindi ir spėjant 2-4 vietas. „Rytui“ daugiau nei pusė (58 proc.) atsakiusiųjų prognozuoja sidabrą. 74 proc. aistruolių mano, kad bronza antrus metus paeiliui keliaus į Panevėžį. Beveik niekas neabejoja, kad šiauliečiai Nemuno salą paliks be pergalių – tokią nuomonę išreiškė net 93 proc. spėlionės dalyvių.

Rinkdami MVP sirgaliai daugiausiai balsų atidavė puikią sportinę formą demonstruojančiam „Žalgirio“ duetui – Keenanui Evansui ir Laurynui Biručiui. Amerikiečio sėkme tiki 30 proc., o lietuvio – 16 proc. aistruolių. Trečias šiose lenktynėse yra vilniečių vedlys Marcusas Fosteris su 13 proc. balsų. Po jo seka dar trys žalgiriečiai: keturis tokius apdovanojimus turintis Edgaras Ulanovas (10 proc.), Arnas Butkevičius (7 proc.) ir Lukas Lekavičius (6 proc.).

Tai bus jau devintasis Citadele KMT finalo ketvertas. Istoriškai finalo ketverto MVP naudingumo balų vidurkis siekia 22 naudingumo balus. 54 proc. fanų galvoja, kad šįkart naudingiausias žaidėjas peržengs šią ribą, o likę 46 proc. sako atvirkščiai.

Taip pat spėlionės dalyviai svarstė, kuris žaidėjas savaitgalį vieneriose rungtynėse surengs rezultatyviausią pasirodymą. Daugiau nei ketvirtadalis (26 proc.) teigia, kad rezultatyvumu driokstelės tas pats M. Fosteris. 19 proc. spėja, kad dažniausiai „Žalgirio“ arenos tinklelius skros taiklūs K. Evanso metimai. 12 proc. favoritu čia laiko rezultatyviausią šio sezono Europos taurės krepšininką Deividą Sirvydį. Nemažai žmonių, 10 proc., mato L. Biručio dominavimą, o 6 proc. taip galvoja apie E. Ulanovą. Po 5 proc. balsų susilaukė dar penki žaidėjai: Gediminas Orelikas, Martynas Echodas, A. Butkevičius, Gytis Radzevičius ir L. Lekavičius.

Galiausiai, paklausti apie tai, kiek taškų bus pelnyta finale, beveik du trečdaliai (64 proc.) rinkosi variantą, jog abi komandos surinks daugiau nei 150 taškų, o likę 36 proc. manė priešingai – 150 taškų riba kovoje dėl aukso nebus peržengta.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris