„CBet“ papildė M. Mačijauskas bei M. Babraitis
bcjonava.lt nuotr.

„CBet“ papildė M. Mačijauskas bei M. Babraitis

Autorius: bcjonava.lt
2024-09-15

Jonavos „CBet“ pasirašė trijų metų sutartį su dvidešimtmečiu 194 centimetrų ūgio gynėju Modestu Babraičiu.

Krepšinį žaisti M. Babraitis pradėjo „Tornado“ krepšinio mokykloje, vėliau persikėlė į sostinę, kur ketverius metus praleido „Ryto“ sistemoje.

„Krepšinis mano gyvenime atsirado jau nuo mažų dienų, – sakė M. Babraitis. – Stebėdavau rungtynes ir būdamas šešerių nusprendžiau, kad noriu tapti krepšininku. Taip viskas ir prasidėjo“.

2023-2024 sezone M. Babraitis „Betsafe-LKL“ sužaidė 15 rungtynių. Vidutiniškai aikštėje leisdamas po 7,1 minutes jis pelnydavo po 1,2 taško. 

„7bet NKL“ gindamas „Rytas-2“ garbę jis rinkdavo po 12,3 taško, atkovodavo po 7,8 kamuolio bei atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Taip pat „CBet“ pasirašė vienerių metų sutartį su 22-ų metų 210 centimetrų ūgio vidurio puolėju Matu Mačijausku.

Krepšininkas yra baigęs Sostinės krepšinio mokyklą, ketverius metus praleido „Ryto“ jaunimo sistemoje, o praėjusiais metais gynė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ bei Kauno r. „Atleto“ garbę.

„Manau, galima drąsiai skaičiuoti, kad krepšinį jau žaidžiu tryliktus metus, – sakė M. Mačijauskas. – Krepšinis mane žavi dėl kelių aspektų: dramatiškomis varžybomis, komandiniu darbu, derbiais ir, aišku, fanais. Be to, krepšinis yra patrauklus akiai dėl rungtynių tempo ir žaidėjų kuriamų įspūdingų momentų“.

Krepšininkas teigė tikintis, kad „CBet“ ekipoje jam pavyksta atsiskleisti.

„Krepšinyje noriu pasiekti kuo aukštesnį lygį, tačiau visada koncentruojuosi į „čia ir dabar“, – teigė krepšininkas. – Sutartis su „CBet“ man reiškia labai daug, nes klubas išreiškė pasitikėjimą manimi. Tikslas? Stengtis ir tobulėti bei nustebinti žiūrovus blokais“.

„7Bet-NKL“ jaunasis krepšininkas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 8,7 taško, atkovodavo po 7,2 kamuolio ir blokuodavo po 2,7 metimų. 

Kovo 10 dienos rungtynėse su Vilkaviškio „Perlu“ vidurio puolėjas pagerino lygos blokų rekordą – nupūtė net 9 varžovų metimus.

„CBet“ komandoje M. Mačijauskas vilkės 16 numeriu pažymėtus marškinėlius.

 

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris