Prasideda atranka į jubiliejinę LKL akademijos powered by Citadele laidą: save išbandyti kviečiami ir svajojantys apie komentatoriaus darbą
Foto: Betsafe-LKL

Prasideda atranka į jubiliejinę LKL akademijos powered by Citadele laidą: save išbandyti kviečiami ir svajojantys apie komentatoriaus darbą

Autorius: LKL.lt
2024-09-25

Jubiliejinį 10-ąjį sezoną pasitinka neatsiejama Lietuvos krepšinio lygos dalimi tapęs LKL akademijos powered by Citadele projektas.

Be jau tradicinėmis praktikos sritimis tapusių tokių sričių kaip sporto komunikacija ir renginių organizavimas, šį sezoną save išbandyti kviečiami ir svajojantys pamatyti kaip atrodo komentatoriaus darbas iš arti.

„Jau kurį laiką galvoje nešiojausi šią mintį – norime padėti naujiems talentams atsiskleisti, suteikti žinių ir padėti tobulėti. Ieškome drąsių ir energingų balsų, kurie galėtų savitai perteikti rungtynių jaudulį ir įnešti daugiau spalvų į krepšinio komentavimo kultūrą. Suteiksime galimybę iš arti susipažinti su rungtynių užkulisiais, tobulinti savo komentavimo įgūdžius bei gauti vertingų patarimų ir mokymų iš patyrusių komentatorių – tikrų savo srities profesionalų“, – teigė LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliuga.

Be naujosios veiklos krypties projekto dalyviams bus suteikta proga viso sezono metu tobulėti ir realizuoti savo idėjas skaitmeninės komunikacijos, sporto žurnalistikos, renginių organizavimo ir sporto rinkodaros srityse.

Tradiciškai, šio projekto partneris „Citadele“ bankas ir toliau svariai prisidės prie jau 10-ąjį sezoną vyksiančios veiklos – 3 perspektyviausiems būsimos laidos absolventams bankas įsteigė pinigines stipendijas.

„Labai smagu, kad šį sezoną renkame jubiliejinę praktikantų komandą. Lietuvos krepšinio lygos generalinės direktorės Rasos Liuimienės prieš dešimtmetį inicijuotas projektas ne tik pasiteisino, bet ir kasmet sulaukia vis daugiau susidomėjusių kandidatų. Praėjusios laidos projekto dalyviai dar kartą įrodė, kokie paklausūs sporto darbo rinkoje yra LKL akademijos powered by Citadele absolventai – jie papildė tiek lygos, tiek Kauno „Žalgirio“, tiek Vilniaus „Wolves Twinsbet“ administracijų gretas“, – sakė LKL akademijos powered by Citadele vadovė Raminta Valentaitė.

LKL akademijos powered by Citadele stažuotės programa vyks 2024 m. lapkričio – 2025 m. gegužės mėnesiais.

Motyvuotus, žingeidžius ir krepšinį mylinčius žmones (nuo 18 m. ir turinčius vidurinį išsilavinimą) kviečiame pildyti anketą čia iki spalio 20 d. (imtinai).

Į antrąjį atrankos etapą atrinkti kandidatai bus informuoti asmeniškai. Kilus papildomiems klausimams kviečiame kreiptis el. paštu [email protected].

Gautus duomenis Lietuvos krepšinio lyga tvarkys laikydamasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugos įstatymo, BDAR ir kitų taikytiinų, asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių, teisės aktų.

Praėjusių sezonų LKL akademijos powered by Citadele praktikantų veiklą galite pamatyti oficialioje „Instagram“ paskyroje @lklakademija.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris